Bir işe başvurmaya korkuyorum, çekiniyorum ben ne yapacağım?

Gizli Üye

Arkadaşlar lütfen kıymet verip okursanız çok mutlu olurum. daha önce bir yerde hiç çalışmadım 21 yaşındayım 2. Üniversitemi bitirmeme bir dönem kaldı. Açıköğretim okuyorum. Diksiyonum da güzeldir. Daha önceden alışveriş yaptığım bir tuhafiye şimdi eleman aradıklarını Instagram story'den paylaştı. Seviyorum orayı kötü bir yer değil çok küçük ya da çok büyük de değil. Aynı zamanda mezun olduğumda atama bekleyeceğim ne zaman olur bilmiyorum. Benim asıl sorunum mesela görüşmeye gittim ne diyeceğim bana verilecek parayı nasıl soracağım ne zaman soracağım. Elim örgüye yatkındır işletmem de var hatta. Neyse mesela işten çıkmam gerekti öyle bir durumda ne diyeceğim hemen çıkabilir miyim bunları nasıl soracağımı bilmiyorum. Daha önce dayımın marketinde kasada durduğum günler oldu az da olsa biliyorum bazen kafam karışıyor ama. Her ürünün fiyatını bilmiyorum mesela öyle bir durumda ne yapacağım?

Aslında basit gibi gözüken şey benim için çok büyük bir şey çünkü daha önce bir yerde çalışmadığım için yeltenemiyorum yani.

Babam ameliyat oldu bu yüzden işe gidemiyor sadece emekli aylığı var aslında bir baskı yok ama babamın parasal mevzuları açması şu yatacak bu yatacak demeleri beni çok üzüyor. Ani karar vermek istemiyorum sonra pişman olacağımı biliyorum. Ne yapacağım ben?

Güncellemeler
2 ay
Üzgünüm ki arkadaşlar sayfa story'i silmiş. Ya biri bulundu ya da vazgeçtiler 🥲yine de yazar mıyım ya da oraya gidip de konuşur muyum bilemiyorum.
Hepinizin yazdıkları çok çok kıymetliydi çok teşekkür ederim hepinizeee 💖🦋
Bir işe başvurmaya korkuyorum, çekiniyorum ben ne yapacağım?
12 Cevap