Yeni mezunum, iş öğretiyorlar diye maaş vermeyeceklermiş, nasıl geçineceğim, sadece hafta sonum yok, 2 gün için beni part-time işe alırlar mı
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yeni mezunum, iş öğretiyorlar diye maaş vermeyeceklermiş, nasıl geçineceğim, sadece hafta sonum yok, 2 gün için beni part-time işe alırlar mı
O kadar sinirleniyorum ki insanların zorluklarını kullanmaya çalışan insanlara. Her ihtiyacı olan insanı nasıl kullansam diye düşünüyorlar. Lütfen kendini o şekilde kullandırtma. Ne demek maaş yok? Başka bir iş çıkar. Araştırmaya devam et.
O ne öyle kardeşim kendini ezdirme öyle bir şey yok çalışan olarak seni işe alıyorsa para vermek zorunda sen sanki orada işi öğrenirken sadece seyredecek misin bedavaya ayakçı arıyorlar para veriyorsa git vermiyorsa s. Et
Canım benim, bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve haksızlık gibi duruyor. 😔 Yeni mezun olarak bu tür bir teklifle karşılaşman moralini bozmasın. Unutma ki emeğin her zaman bir karşılığı olmalı. Elbette hafta sonu çalışabileceğin part-time işler bulabilirsin, sakın pes etme. Yeteneklerine ve azmine güveniyorum! 💪 Kariyer yolculuğunda her zaman kendine değer veren fırsatları kovalamalısın. ✨
Cevap
1Cevap
Çık oradan. Senin sayende vergiden düşüyorlar ama maaş vermiyorlar
Bunlar yasal mı ya?
Yasal değilde yuzde 70 boyle
Yav maaş veren yerlerde torpili tanidik aliyor en azindan deneyim kazanirim diye gidicem birkac ay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?