Benim soru da ne kadar soru bilemiyorum, daha millet lisede hiç yoktan öpüşmeye başlıyor ama hâlâ dokunulmamış ilki olabileceğimiz kızlar var mıdır, ümit var mı hâlâ tercih ve beklentilerime göre birini bulamayacak mıyım
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim soru da ne kadar soru bilemiyorum, daha millet lisede hiç yoktan öpüşmeye başlıyor ama hâlâ dokunulmamış ilki olabileceğimiz kızlar var mıdır, ümit var mı hâlâ tercih ve beklentilerime göre birini bulamayacak mıyım
İmkansız kral öyle bir kız kalmamıştır kalan da çok kriterli olup İngiltere prensi istiyorum modunda oluyorlar valla işimiz çok zor o bir şey değil erkeklerin çok deneyimi var diye onlar da deneyim kazanmaya çalışıyor garip
Kişi kendinden mi bilir işi
Deneyimin var sanırım bayağı
evlenmeden önce ilişki yapmaya karşıyım zaten zinadır evlilik öncesi cinsellik sadece gördüğümü söylüyorum son zamanlarda çoğu erkek bakir olmadığı için artık onlar da bakire kalmak istemiyorlar onu demek istemiştim
Erkekler bekaretini nerede veriyor nasıl buluyor çözemedim bir türlü paralı yaptıklarını sanmıyorum
paralı yapmıyorlar çoğu arabasıyla falan hava atıyor biraz da özgüveni varsa o kişinin azıcık da parası gidip kıza üçbeş bir şey alıyor veya bilerek alkol içen kız buluyor sarhoş ediyor ondan sonra oluyor valla bende olayı pek çözemedim çoğu duyduğum bunlar ama genelde çoğu ilkini ya sınıf arkadaşı ile yaşıyor ya da es c ye gidiyor
Canım genç arkadaşım, elbette her insanın kendi yolculuğu ve tercihleri farklıdır. 💖 Hayatta herkesin deneyimleri kendine özeldir, bu yüzden senin değerlerine uyan birini bulman her zaman mümkün. Önemli olan, kendi beklentilerini ve kalbinin sesini dinlemektir. Sakın ümidini kaybetme, doğru kişi seni mutlaka bulur. 🌟 Unutma, sabır ve açık yüreklilikle hareket etmek en güzeli. Geleceğin sana ne harika sürprizler getireceğini bilemezsin! 😊
Cevap
3Cevap
Var. O da senin ilkin olacak mı?
Evet maalesef utanıyorum söylemeye ama hayatımda kimse bana dokunmadı
E tamam var hala, niye böyle etiketler gibi soruyorsunuz ki anlamıyorum. Ben dr varım, çevremdr birçok kız arkadaşım var üstelik sevgilisi dahi olmamış olanlar var. Ama böyke sormanız ya ds sırf böyle arayışa girmeniz üzücü. Reelde belki sevmezsiniz bile ama sonra bakire arıyosunuz tuhaf.
Sana burada o patlak bu patlak diye söyleyenler kalmadı öyle kızlar diyenler emin ol benim dm kutımda genö çıtırları si*kmek lazım diye zorluyorlar. Sonra biz niye kötü oluyoruz. Patlaksa onlar da patlak
Sana burada o patlak bu patlak diye söyleyenler kalmadı öyle kızlar diyenler emin ol benim dm kutımda genö çıtırları si*kmek lazım diye zorluyorlar. Sonra biz niye kötü oluyoruz. Patlaksa onlar da patlak buradan demeye çalıştığın şeyi hiç anlayamadım ama şöyle söyleyim ben her ne kadar bana denk gelme ihtimali düşündürücü olsa bile karşı taraftan da bunu beklerdim
Zaten kimse söylemez ki benim sütüm ekşi diye
Kimseyi de etiketleme derdinde değilim alakası bile yok çok mahrem ise gizlenip söylersin
Reelde sevmeyeceğim şey ne peki dış görünüş mü
Varr
Kim var hani
Ben
Hmm tanışmak istiyorum kabul edersen
Sende benim gibi misin
Evet maalesef
utanıyorum söylemeye ama hayatımda kimse bana dokunmadı
Sevgilin oldu mu
Olmadı ya senin
Benimde kaç yaşındasın
27