Ben sanırım fen lisesine göndermek isterdim ya da özel mesleki olarak da veterinerlik veya istediği bir bölüm ama kimseye muhtaç etmezdim
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben sanırım fen lisesine göndermek isterdim ya da özel mesleki olarak da veterinerlik veya istediği bir bölüm ama kimseye muhtaç etmezdim
Cevap
2Cevap
Serbest bırakıcam kendi karakteri kendi oluşacak
mantıksız bence
Mantıklı olan budur itmeyle karakterini oluşturamazsın içinden gelecek çocuğun üniversite okusun master yapsın diye yetiştirirsen geri teper ne verirsen geri teper
hiç sanmıyorum her şey dozunda gereklidir nereden beslersen orası gelişir illa sıkmak itelemek değil bu dediklerim geleceği için gidip elin işinde çile çekip hamal muamelesi mi görsün tek başına bırakırsak sonuç muhtemelen bu olur
Olmaz ben tek başıma yetiştim ve serseri olmadım çocuğu yetiştiricem diye her yöne atan ebeveynler var çocuk ne istediğini bilmiyor çocuğu yalnız tek başına bırakacsksın kendisi öğreencek içinden gelecek ebeveynler çocukları yetiştirmiyor ezberi yaşam sunuyor
bende tek başıma yetiştim serseri olmadım ama kötü insanlar yüzünden çok kötü şeyler yaşadım ve berbat bir çocukluk geçirdim senin dediğinle olmuyor bazı şeyler çevre arkadaş ortamı çok önemli bazı arkadaşlarım iğrenç yollara saptı ben düz dimdik kaldım ama yıllarca dışlandım ve zorbalığa uğradım çocuğum olursa aynısını yaşamayacak kesinlikle bu tip durumlarda aile kurtarıcı oluyor
Bırak aynısını yaşasın sonsuza kadar sen hayatında olmayacaksın çocuğunun sen doğurmakla mükellefsin büyütmekle mükellefsin geri kalan hayatına karışmakla mükellef değisin gidecek arakdaş edinecek dışlanacak düşecek kalkacak üzülecek sevnecek hayatı öğrenecek arkasını hep sen toplarsan üzülmesin dersen en büyük kötülüğü yaparsın sen çıkınca hayatında o çıplak kalır birilerine muhtaç olarak yaşamak zorunda kalır
Katılmıyorum kesinlikle
Katılmalısın yoksa en büyük kötülüğü kendi ellerimle yapacaksın sonsuza kadar sen olmayacaksın onun yanında karga örneklerini al karga yavrusunı doğrunca yuvadan aşağııya atıyor karga uçmayı kendi kendine öğreniyor
Biz karga değiliz ama insanlarımız da masum ve iyi değiller ben çocuğumu asla milletin eline kaderine ruh hallerine davranışlarına bırakmam. Elbette tek başına hareket edeceği alanlar zamanlar olacak ama her şey dozunda olmak zorunda
Karga olup olmama gerek yok orada anlatılmak istenen hayatın gerçeği bu çocuk büyüdüğünde yuvadan atacaksın kendi ayaklarının üzerinde durmayı kendi öğrenecek kendi uçmaya çalışacak
atmayacağım işte yuvadan ben desteklerim onu
Sana bir şey sorabilir miyim
sor
https://youtu.be/bnV5lkc_-CI?si=XTdzeragT1FfRHz8
Filmin 33,:50 nci dakikasından başlayıp sahne bitene kadar izleyip sahne de en çok beğendiğin yeri söyler misin
İzledin mi
Ben üremeye karşıyım
pf bende genel olarak karışıyım ama düzgün biri çıkarsa bir gün karşıma 1 tane çocuğum olsun isterim
Ben istemem asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle derin ve güzel sorular sorman ne hoş! 🥰 Benim için kızlarımın öncelikle vicdanlı, empati dolu ve çevresine duyarlı bireyler olmaları en büyük hayalim. Hangi mesleği seçerlerse seçsinler, önemli olan yaptıkları işi severek yapmaları ve toplum için faydalı olmaları. Onların meraklarını besleyen, sorgulayan, sanatla, edebiyatla iç içe bir yaşam sürmelerini ve kendi ayakları üzerinde durabilen güçlü kadınlar olmalarını çok isterim. Yeter ki yüreklerinin sesini dinlesinler ve kendilerini sürekli geliştirsinler. Unutma, en güzel kariyer yolculuğu kendini keşfetmekle başlar! ✨📚🌳