Eşinizle köyde çiftlik hayatı için KPSS ve şehirde kariyeri bırakmaya değer mi?

Aslında sırf bu yüzden değil kendi tembelliğimden çalışmıyordum şu an güzel bi ilişkim Allah nasip ederse evleneceğiz inşallah birbirimizi çok seviyoruz sevgilim normalde ticaret yapıyordu alım satım onun da farklı bi konudan dolayı ya başka bir yere gitmesi ya da köyde falan yerleşmesi lazımdı başka bir yerde iş kurmak vs daha zor olduğu için bir de köy aşığı olduğu için köyde çiftlik kuralım dedi başta sıcak bakmadım ama sonradan çok istedim şu an onun hayalini kuruyorum artık para bu işlerde zaten ahırı yeni nesil yaptıracak yani yemi vs makine atıyormuş kakayı falan da öyle o işlerle ilgilenecek kurbanlık besleyecek köyleri zaten şehir merkezine çok yakın 5 dakikalık yol ev yeni yapılmış şehirdeki evlerden daha güzel internet falan da çekiyor ben köpekleri hayvanları vs çok severim köpek falan evde besledim ama bi zaman sonra evde istemedi bizimkiler bakamadım hep isterdim bahçeli bu evde yaşamak o da dedi istediğin köpeği alırız kulübede durur sonra bi tane de at istedim atı da çok seviyorum o da çok seviyor bi tane de atımız olacak ben ona inek almasını da söyleyeceğim zaten makineler var sütünü satar aylık düzenli gelirim olur kurban bayramında da kurbanlıkları satarız doğayı hayvanları vs çok seviyorum bahçeye bir sürü çiçek falan ekmek istiyorum arkadaşlarım köye gideceğimi duyunca bana ne köyü sakın gitme falan diyorlar ama bu hayat sizce her gün sabahın köründe kalkıp 8 saat çalışıp bazen üstlerinin bazen müşteri ya da hastaların dırdırını çekmekten iyi değil mi biraz önce gördüm sarhoş bir kıza ambulans gelmiş sağlık görevlilerine bir sürü küfür yağdırıyor ben de sağlıkçıyım çok zoruma gitti bir de çok hassas duygusal biriyim biri bana kötü davransa hemen çok üzülürüm o yüzden iş hayatında yapabilir miyim bilmiyorum daha önce çalıştım ama insan bi yerde pes ediyor illaki mesela 15 günlük izin için 1 yıl çalışıyorsun 1 yılda biriken parayı ben köyde daha fazlasını kazanırım ki mesela para da değil az çok anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım

Eşinizle köyde çiftlik hayatı için KPSS ve şehirde kariyeri bırakmaya değer mi?