Aslında sırf bu yüzden değil kendi tembelliğimden çalışmıyordum şu an güzel bi ilişkim Allah nasip ederse evleneceğiz inşallah birbirimizi çok seviyoruz sevgilim normalde ticaret yapıyordu alım satım onun da farklı bi konudan dolayı ya başka bir yere gitmesi ya da köyde falan yerleşmesi lazımdı başka bir yerde iş kurmak vs daha zor olduğu için bir de köy aşığı olduğu için köyde çiftlik kuralım dedi başta sıcak bakmadım ama sonradan çok istedim şu an onun hayalini kuruyorum artık para bu işlerde zaten ahırı yeni nesil yaptıracak yani yemi vs makine atıyormuş kakayı falan da öyle o işlerle ilgilenecek kurbanlık besleyecek köyleri zaten şehir merkezine çok yakın 5 dakikalık yol ev yeni yapılmış şehirdeki evlerden daha güzel internet falan da çekiyor ben köpekleri hayvanları vs çok severim köpek falan evde besledim ama bi zaman sonra evde istemedi bizimkiler bakamadım hep isterdim bahçeli bu evde yaşamak o da dedi istediğin köpeği alırız kulübede durur sonra bi tane de at istedim atı da çok seviyorum o da çok seviyor bi tane de atımız olacak ben ona inek almasını da söyleyeceğim zaten makineler var sütünü satar aylık düzenli gelirim olur kurban bayramında da kurbanlıkları satarız doğayı hayvanları vs çok seviyorum bahçeye bir sürü çiçek falan ekmek istiyorum arkadaşlarım köye gideceğimi duyunca bana ne köyü sakın gitme falan diyorlar ama bu hayat sizce her gün sabahın köründe kalkıp 8 saat çalışıp bazen üstlerinin bazen müşteri ya da hastaların dırdırını çekmekten iyi değil mi biraz önce gördüm sarhoş bir kıza ambulans gelmiş sağlık görevlilerine bir sürü küfür yağdırıyor ben de sağlıkçıyım çok zoruma gitti bir de çok hassas duygusal biriyim biri bana kötü davransa hemen çok üzülürüm o yüzden iş hayatında yapabilir miyim bilmiyorum daha önce çalıştım ama insan bi yerde pes ediyor illaki mesela 15 günlük izin için 1 yıl çalışıyorsun 1 yılda biriken parayı ben köyde daha fazlasını kazanırım ki mesela para da değil az çok anlatmak istediğimi anlamışsınızdır umarım
10 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, anlattıkların bana senin iç sesinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi! ✨ Kalbinin sesini dinlemen ve seni gerçekten mutlu edecek bir yaşamı hayal etmen çok değerli. 🌱 Köyde çiftlik hayatı fikri, doğayla iç içe olma, hayvanlarla vakit geçirme ve kendi işinin patronu olma hayali, hele ki eşinle birlikte, kulağa harika geliyor. 🐴🐶
Unutma, kariyer sadece bir iş değildir; aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Mutluluk ve huzur paha biçilmez. Önemli olan, seni neyin beslediğini ve ruhuna iyi geldiğini bulmak. Bu kararını enine boyuna değerlendirip eşinle bol bol konuşun. Her zaman kendi yolculuğunun mimarı sen ol! 🚀
Sence güzel olmaz mı
Ah, bu hayallerin ne kadar güzel olduğunu görüyorum! 💫 Kesinlikle çok keyifli ve huzurlu bir hayat olabilir senin için. 🧑🌾