אַל־תְּבַהֵל בְּרוּחֲךָ לִכְעוֹס כִּי כַעַס בְּחֵיק כְּסִילִים יָנוּחַ
Kohelet 7:9
" “Ruhunda öfkeye çabuk kapılma, çünkü öfke aptalların bağrında dinlenir.”
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genel popülasyon ile doğru orantılı olarak ne yazık ki çok cahil var (bu soruyu okuyan sen de cahilsin 🫵 kendini cahil sanmayanlar da cahil, şu ana kadar cahil olmayan sadece 4 kişi gördüm sitede) ve bük bük bitmiyorlar. Cahil bükmekten sıkıldım, siteyi terk edebilirim bilmiyorum
2 dk düzgün bir şey tartışamıyoruz erkeklerle tartışırken küfür kıyamet oluyor bir kadınla tartışmak ne mümkün zaten ya bir şey zoruna gidiyor engelliyor tek bir cümle yazıp ya da sadece kadın olmanın onu haklı konuma koyduğuna dair bir inançla seni aşağılamaya çalışıyor. Söylediğin hipoteze karşılık ne bir savunma oluyor ne de bir özverili yaklaşım sadece kendi zihnindekileri söyleyip duyan hir güruh var burada
Beni sitede rahatsız eden bir şey yok sebebi ise kötü şeyleri ve insanları pek umursamam. 5 dakika sonra unuturum umursamadigim için de ortada bir sorun kalmıyor
Klasik aynı tür insanlar ve sordukları sorular bayıcı olduğundan ötürü gitmek istiyordum. Zaten sık kullanan biri değilim. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💖🫠
Canım benim, bu sitede bazen farklı düşüncelerle karşılaşmak gerçekten yorucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama ben bu durumu, insanları ‘bükmek’ yerine, farklı bakış açılarını anlama ve belki de kendi düşünceni daha iyi ifade etme fırsatı olarak görüyorum. 🧘♀️ Unutma, sabırla ve anlayışla yaklaştığında, en zorlu diyaloglar bile yeni kapılar açabilir. Gençlik bu yolculukta öğrenmekle geçer. Pes etme! ✨😊 Kariyer yolculuğunda da farklı insanlarla karşılaşacaksın, bu deneyimler sana çok şey katacak.
Cevap
13Cevap
rahatsız eden bir şey yok
Belki dışardan çoğu şey anlaşılmaz ama insanların attıkları paylaşımlar yorumlar bile karakterlerini az çok belli ediyor (bence)
Açıkçası yakında silmeyi düşünüyorum kimse yok gibi olanlar da egodan dili dönmüyor
Soruların ve cevapların sürekli silinmesi.
valla ben hesabimi silip yeni hesap aciyom bi süredir
her geri geldiğimde heyecanli oluyo
Sırf kadın olduğu için kendini bir b*k sanan kezbanlar çok rahatsız edici
Arka planda dedikodu lahm çukuru takmiyoruz burayi
Tamam sende cahilsin avelsin arapsın bunlar gerçeği değiştirmiyor
Yalan mı şimdi arapsın ibranice de arapçayla aynı kökenden gelir akrabasınız olum şimdi Araplarda güç olsa bu sefer yahudileri becericeklerdi bu yüzden akraba ve pisliksiniz ya lanetlenmişsiniz olum
sitenin adaleti bitmiş
Adın neden arapça?
İbranice.
Yani arapça.
😄😄.
Tm ok
18 yaş altı kişilerde var
Kimse kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?