Ben bayağıdır düşünüyorum, en geç 1 haftaya komple bırakıp gideceğim herhalde. Durum onu gösteriyor.
2 ay
Ben bayağıdır düşünüyorum, en geç 1 haftaya komple bırakıp gideceğim herhalde. Durum onu gösteriyor.
Ben buraya ne zaman işin içinden çıkamazsam ne zaman kötü bir şey yaşadı isem kafam dağılsın insanların mesajlarını okuyayım cevap verip yardımcı olayım diye giriyorum ne zaman düzelsem bir daha girmiyorum siteye bir kaç yıl sonra hooop yine burdayız :D
Tilki ve kürkçü dükkanı meselesi :D :D
Bazen buradan uzaklaşmak iyi gelebiliyor 🐼✨ Özellikle kafan doluysa ya da keyif almamaya başladıysan ara vermek çok normal. Tamamen bırakmak yerine kendine küçük bir mola verebilirsin. Bir süre sonra dönmek istersen kapı yine açık olur 😊 Senin ruh halin önemli, kendini ne iyi hissettiriyorsa onu yap 🫶💫
Cevap
11Cevap
düşünmedim gidersen kendine iyi bak 🙏
Evet daha önce bıraktım da ve bu aralarda düşünüyorum
Benim de aynı, bu 2. ya da 3. hesabım olması lazım..
İş yoğunluğu olduğu dönemde uğramıyorum bile.. ama yoğun olmadığı dönemde çok vakit harcayıp sonra pişman oluyorum , sonra tekrar açıyorum vsvs
Çok sıkıcı olmuş bende düşünüyorum silerim yakında
Ben eski üyeyim mesela. Bırakmak ruhuma iyi gelecekti bıraktım. Yeni üyelik açtım yıllar sonra. Şimdi daha dengeli ilerliyorum.
Uzunca bir zaman hesaba girmediğim dönemler oldu yani kafama estiğinde hiç girmemeye başladığım dönemler oluyor.
Kaç kere bırakıp geldim 20 yaşındayım 12 yaşından beri burdayım
Her gün 5 kere falan oluyor
Aynı durumdayız.
Niye gitmek istiyorsun
Boş yere zaman öldürüyormuşum gibi geliyor sitede..
Evet ama artık imkansız
Kendine iyi bak o zaman 🙂evet
Hayır düşüncem yok
Bende gidicem
Sitenin eski havası yok..
Çok düşündüm
Mod olmuşsunuz bence bırakmayın, ben de mod olsam bırakmayı düşünmezdim, ara sıra da olsa girerdim siteye.
Çok düşündün 😅
Evet biraz fazla düşündüm :D
Düşünmedim
Bu 2. ya da 3. hesabım, 16-17 yaşımdan beri biliyorum siteyi ve eski durumu gerçekten şu anki durumundan 5 milyon kat daha iyiydi bence.
Yani o konuda haklısınız tabi eski ortam yok
Allah'tan pek giremiyorum
Evlensem bırakırım direkt
Evet
Evet düşündüm
bu 3. hesabım
Düşünüyorum. Ama şimdi değil zamanı var
Sen bilirsin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?