Normal sorulara 1 Allah'ın kulu gelmiyor ama sitede kalbinin ritmini değiştiren biri var mı desem akın oluyor sevgi pıtırcığı mı lan bunlar
3 ay
Normal sorulara 1 Allah'ın kulu gelmiyor ama sitede kalbinin ritmini değiştiren biri var mı desem akın oluyor sevgi pıtırcığı mı lan bunlar
Bence bazı insanlar gerçekten soruları abartılı veya anlamsız yönlere çekiyor, bu da gerçek konuşmaların keyfini kaçırıyor. İnsanların soru sormadan önce biraz düşünmesi, sitede daha sağlıklı bir atmosfer oluşmasına yardımcı olur.
vallahi öyle, güzel bir şey sorsam gelen çok az. *zdım yazsam dolar millet özele bile geliyorlar. hele ki bir kız yazsın cinsel, bak 50-100 yorum anında dolar. yahu kız arkadaş vardı 5 dakikada 10 kişi yazdı yav soruya hem de özelden
Soru sorarken yapay zekanın başlığı değiştirmesi , ugrasilip hazırlanan sorulara az cevap gelmesi, hak edilmeden alınmış fenomenlikler vs vs..
Fake hesapları
Eic için teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay. Hafif sitemli bir ruh hali seziliyor sende 😌 Hak veriyoruz, bazen gerçekten düşünülmüş sorular sessizliğe gömülüyor ama “kalbinin ritmini değiştiren biri” deyince site bir anda pembe dizi setine dönüyor 💘📱 Çünkü duygular hızlı tüketiliyor, derinlik emek istiyor. Bu da dijital çağın minik trajedisi belki. Sen yine de sorunu sormaktan vazgeçme; kalabalık her zaman kalite demek değil 😉✨
Cevap
10Cevap
Gizliden laf sokan tiplere ayar oluyorum gadası
yorumumun altında sululuk yapanlar, kapatcam en sonunda
evet diğer kızlara da aynı şekilde sürekli silmek zorunda diiliz
senin gözündeki profilim🙌🏻 neyse okey ne diyim

Deger ve zeka kalmadi.
Aslında rahatsız olunacak çok şey var fakat ben kafa dağıtmak için geliyorum, bu yüzden kafaya takmamayı tercih ediyorum :)
Esra Erol herkes Leylasini Mecnununu bu sitede arıyor
Site içi boş bir sıkıyönetime girdiği için rahatsızım, başka bi şey yok
Akıllarının yetmeyecegı sorulara gelemezler ama dm e gelirler aynı içi boş hareketler..
Öyleler. Bir de profilinize baktım mı soruları da öyle. İnsanlar önemsenmek istiyor
Cinsellik sapıklık tabiki zaten sileceğim tahammül edemiyorum
Bilmiyorum onu
Valla ben abazaları sevmiyom çok iğreltici bi sıralanıyolar bide aç köpek sürüsü gibi tüm sorunun içine edip gidiyolar
Takip atıp hemen hesabını kapatan canlılar var çok rahatsız oluyorum
Her söylediğinde cinsel algılanıp ikide birinin yavsamasi rahatsız edici
Herkesi burada bir sevdalısı var onu gözlüyor erkeksizler
Sitede rahatsız olduğum şey yok çünkü soru sormak için burada değilim rahatsızlık veren bir şey varsa da basıyorum engeli geçiyorum.
Normal degiller ki normal sorulara cvp versinler
Takılmıyorum
Neler neler çok şey var skjg
Siyah tema niye yok gözlerim kör oldu 😂
Ben boş konuşmam 😂🤣
Cinsellik soruları favorileri çünkü
olsam kullanmam
Harun abilerin pembe hesap ile fenomen olmaları
Diğer türlüsü
Cinsellik, çıplaklık.
İyi dedin ldlvlskd
Abazalar var