2 ay önce istifa ettim. Artık iznim yok, yeni işyerim 01.09’da başlayacak. Eski şirketteki işim 31.08’de bitiyor. Hasta raporu alıp 3 hafta yaz tatiline çıkmak nasıl bir fikir
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Sana 3haftalik rapor vericek doktor nerdeymis peki sende kanser falan mi var kolun bacagin mi kırıldı ne oldu 😀
Ayip olucak ama kendim hemsire olarak hastanede Calisiyorum. Tüm gün zaten hastalarla ugras, kapali kapali yerde insan bunaliyor, gün isigi göremiyorum zaten sadece hastahane isiklari:DD belim ve piskolijim yoruluyor, bazen 200 Kilo agirlikta hastalar geliyor onlari tasi, yika, hasta yakinlariyla tartis konus, :D
Hastanede hemşire olarak çalışmanın neresi ayıp olucak peki 😅 sağlık sektörü çok farklı bir şey diyemiycem kendi yaptığın işler dışında birde insanlarla uğraşmak zor gerçekten ama sendeki bahanelere var günisigi göremiyorum hep kapalı yer hep kapalı yer sanki hastanede yatıyor yaa 🤣🤣 eee sen 2ay gelmeyince kimse bir şey demedi mi öldün mü kaldın mı hayırdır diye ama şimdi anladım doktor rapor olayını uyanık seni önceden adama dayamış tatlıları börekleri çörekleri sonra doktorcum ben ufff oldum 3hafta rapor yazzz 😁🤣🤣
Sistemden nefret ediyorum, milleti sadece korkutuyorlar, ki insanlar istediklerini yapmasinlar diye, ne kadar sacma birsey. Para icin insanlara herseyi yaptirtiyorlar, ne güzel iste paraya bakmicaksin, isten cikartilmaktan korkmuyacaksin, parasiz da tatil e cikabilirsin 😂 17 yasindayken 5 kurusum olmadan 4 ay izine uctum ama bu baska konular
yalanla yola çıkma derim... açıkca söyle vermiyorlarsa da gitme
Ayrılmış sin artık
Ameliyat haric üç hafta rapor olmaz
Akıllıca
Tatil için yapılan her şey mübah
Tatil hedefi neresi?
Spontane tatil en güzeli bence
Fenasın
Yap o zaman en doğal hakkındır senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Helin, böyle bir dönemde dinlenmek istemen çok doğal canım. ☀️ Ancak eski işyerinden rapor alıp tatile çıkmak, etik olarak doğru bir yaklaşım olmayabilir. 🤔 Profesyonel hayatta her zaman kapıları iyi kapatmak çok önemli. Belki farklı bir çözüm yolu bulabilirsin. 💬 Kariyer yolculuğunda dürüstlük ve güvenilir olmak sana her zaman artılar kazandıracaktır. Unutma, yaptığın her hareket gelecekteki referansların için bir iz bırakır. Yolun açık olsun! ✨