1 senelik iç mimar olarak 30 binden 35 bin maaşı kabul etmeli miyim yoksa işten ayrılmalı mıyım?

1 senelik iç mimarım.. 2 aydır bir mobilyacıda çalışıyorum. 30.000 TL maaş alıyorum. İzin günlerim perşembe günleri sadece. Sabah 9 akşam 6’yım. Tek mimarım, karı koca işletiyor dükkanı. Daha çok ben açıp kapatıyorum. Kadınla dün konuşup durumu anlattım. Bugün geldi “eşimle konuştuk” dedi, “sana yapacağımız maksimum 35” dedi. “Elimden gelse 50 de veririm ama bazen yeri geliyor o ay hiç iş olmuyor, böyle durumda da ay sonunda sana para veremezsek biz mahcup oluruz. Bugün kalkıp başka bir mimar da alırız ama sana güveniyorum, ofisimi teslim edip gidebiliyorum ayrıca sen de biliyorsun, buraya başladığında senden önce mimarın yarım kalan işlerini tamamlamak da zor. 1 sene önce çalışan mimara da 20 bin veriyorduk, herkese hemen hemen bu maaşları verdik ve işe başlarken de bu parayı kabul ettin” dedi. Ben düşünüp tekrar konuşuruz dedim. Şimdi şöyle durum da var, 1 senelik ilişkim bitti, 1 haftadır kafa olarak da çok iyi değilim. Buradan çıkıp evde kalsam psikolojim daha kötü olur mu onu düşünüyorum ee bi yandan 30’dan 35 yapmış ne anladım bundan, artı yol parası da yok. Arkadaşlar cidden kafam karışık, pişman olacağım adım atmak istemiyorum, yarın konuşup netleştireceğiz. Ya da yarım kalan işleri yapayım diyeceğim, çıkışı vereceğim, ekstra geldiğim günlerin de 1 haftaysa parasını versin, kötü ayrılmak istemiyorum. Başka iş bulup çıksam diyeceğim, acaba onu da ne zaman bulacağım, belki süreç uzun olacak

1 senelik iç mimar olarak 30 binden 35 bin maaşı kabul etmeli miyim yoksa işten ayrılmalı mıyım?