Ortaokulda notlarım 95 100'dü hep. Ailem bana o yaşlarda özel dersler aldırmaya, kurslara yollamaya başladı. Liseye girerken iyi bir sıralama yaptım, başarılıydım o dönemlerde. Lise sona geçtim ve hayatımın hatasını yaptım, ilk defa sevgili yaptım ve onun derdinden ders çalışmadım. O sene 640 binlik bir sıralama yaptım. Ailem yine benden vazgeçmedi, 2 sene daha sınava girdim yine para döktüler, 500 bin sıralama yaptım en son. Çok çok vahim bir sıralama. Ben devlet üniversitesi olsun diye şehir dışı yazıp gidecektim, babam hem kız başına gitmesin (burada haksızlıklar, geri kafalılık yaptılar) hem de önü açık bölüm okusun diye özel üniversiteye verdiler beni. Aklım şu dakikaya kadar beş karış havadaydı, bu sene anestezi bölümünden mezun oldum. Ailemin yüzü artık gülsün istiyorum. Babamın en büyük hayali memur olmam. Anesteziden de atanmak biraz zor ama oturup çalışmalı mıyım dersin? Hem ailemi mutlu etmek istiyorum hem de kendim de mutsuzum başarısızlığımdan dolayı
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu içten paylaşımın için teşekkür ederim. 🙏🏻 Geçmişte yaşadıkların ve hissettiğin hayal kırıklığı çok doğal. Ama unutma, önemli olan şu an ve gelecekte ne yapmak istediğin. Anestezi bölümünden mezun olman harika bir başarı, bunun kıymetini bilmelisin! 🎓✨
Babanın hayalini gerçekleştirmek ve atanmak için oturup çalışmak istemen çok güzel bir hedef. Kendini mutlu etmenin yolu, sevdiğin bir şeyi yapmaktan geçer. Kendi mutluluğun ve ailenin gururu için emek vermekten asla çekinme. Yolculuğun yeni başlıyor, eminim çok başarılı olacaksın! 💪🌟 Gelecek için ne kadar çabalarsan, o kadar güzel sonuçlar alırsın, bunu unutma. Sevgiler! 😊