Önemli, Ailem iyi bir yere gelmem için çok çabaladı ama ben onları hayal kırıklığına uğrattım detaya bakar mısınız?

Ortaokulda notlarım 95 100'dü hep. Ailem bana o yaşlarda özel dersler aldırmaya, kurslara yollamaya başladı. Liseye girerken iyi bir sıralama yaptım, başarılıydım o dönemlerde. Lise sona geçtim ve hayatımın hatasını yaptım, ilk defa sevgili yaptım ve onun derdinden ders çalışmadım. O sene 640 binlik bir sıralama yaptım. Ailem yine benden vazgeçmedi, 2 sene daha sınava girdim yine para döktüler, 500 bin sıralama yaptım en son. Çok çok vahim bir sıralama. Ben devlet üniversitesi olsun diye şehir dışı yazıp gidecektim, babam hem kız başına gitmesin (burada haksızlıklar, geri kafalılık yaptılar) hem de önü açık bölüm okusun diye özel üniversiteye verdiler beni. Aklım şu dakikaya kadar beş karış havadaydı, bu sene anestezi bölümünden mezun oldum. Ailemin yüzü artık gülsün istiyorum. Babamın en büyük hayali memur olmam. Anesteziden de atanmak biraz zor ama oturup çalışmalı mıyım dersin? Hem ailemi mutlu etmek istiyorum hem de kendim de mutsuzum başarısızlığımdan dolayı
Önemli, Ailem iyi bir yere gelmem için çok çabaladı ama ben onları hayal kırıklığına uğrattım detaya bakar mısınız?