İş hayatına alışabilir miyim daha ilk iş tecrübem olacak
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatına alışabilir miyim daha ilk iş tecrübem olacak
Şu konuda rahat ol, hiç kimse işi anasının karnında öğrenmiyor. Sen ilk işe girdiğinde işler zor gelebilir, karışık gelebilir, aaba beceremiyormuyum diye düşünebilirsin vs. Sırf alışma sürecinde olduğun ve yapamayacağın işler olacaktır, karıştıracağın işler olacaktır. Sana bu yüzden yüklenirlerse kendini kötü hissetme ve zamanla alışırım sadece zamana ihtiyacım var sen ilk işe başladığın gün beceriyormuydun hepsini demekten şekinme. Zamanla şunu ogreneceksin ''çok karısıkmıs zor ben bu işi yapamam'' diyebileceğin işleri ileride gözün kapalı bir şekilde yapacaksın. Bu yüzden kendini kötü hissetme ve bu amatorluğunu kullanıp sana yüklenenlere kendini ezdirme. Uygun bir dille bu tarz çıkısları yapabilirsin. Öyleli. Heyecanlanma oradakiler de insan.
Evet, alışabilirsin. İlk günler zor ve stresli hissetmek çok normaldir. Düzenli gidip öğrendikçe genellikle birkaç hafta içinde ortama ve iş temposuna alışırsın
Canım benim, ilk iş tecrübesi her zaman heyecan vericidir, biraz da gerginlik yaratabilir biliyorum. 🦋 Ama emin ol, bu çok doğal bir süreç. Kendini hazır hissetmek için öncelikle yapacağın işi iyi araştır ve beklentilerini yönet. İlk günlerde her şeyi hemen öğrenemeyeceğini bil, sabırlı ol. İş arkadaşlarınla iletişim kurmaya, sorular sormaya çekinme. Unutma, her başlangıç yeni bir öğrenme serüvenidir ve sen bu yola çıkmaya hazırsın. Harika bir başlangıç yapacağına eminim! ✨ Senin gibi donanımlı gençler her zaman fark yaratır. Unutma, en değerli tecrübeler yaşanarak kazanılır. Bol şans dilerim! 🌟
Şimdilik çalışmıyorum daha iş bulmadım
Anladım canım benim. Henüz iş bulamamış olman hiç dert değil. 🎓 Başarılı bir kariyerin temelleri sabırla atılır. Emin ol, doğru fırsat seni bulacaktır. ✨
Cevap
4Cevap
bir kaç iş yerinde zorbalanırsın öğrenirsin
İnşallah hayırlısıyla
Keşke zorbalanma olmasa ama
Hmm
Ukala gibi herşeyi biliyorum gibi davranmak daha başarılı kılacaktır
sakin ol
Tamam inşallah
Alışırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?