Arkadaşlar merhaba. Ben pek sevmediğim bir bölümden mezun oldum ve şimdi de işe kabul edildim. Bu süreç çok hızlı oldu. Gittiğim gün görüşmeden sonra beni biraz beklettiler ve ardından hemen alındım. Acil ihtiyaç olup olmadığını bilmiyorum. Çünkü pazartesi gün başlayacağım. Ancak çokça gerginim, çalışma saatleri uzun. Yargılamayın lütfen. Çoğu yerde 1 saat az 1 saat fazla olsa da hemen hemen tüm fabrikalarda aynı biliyorum. Gerginim. Biliyorum yapamazsam bırakıp gidebilirim ancak herkesin de bir beklentisi başlıyor iş bulunca. Birde sağlık raporu işim hallolmadı o yüzden işim bir gün sarkacak. Ona da canım sıkıldı. Bilmiyorum işte iş konusunda biraz motivasyona ihtiyacım var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende sevmediğim bölümden mezunum mesleğin edir bilmiyorum ama belki ortamı seversin deneyince. AÇıktan farklı bir bölümde okuyabilirsin. Sabırlı ol bir git başla bakalım
Evet yapmam gereken şey o aslında. Sabırlı olmak. Bir süredir evde olduğumdan şimdi sabah 8 akşam 6 zor geliyor. İnşallah çalışacağım insanlar iyidir.
evet rahatlıktan iş başı yapmak bana da zor gelir iş beğenmeme durumu oluyor ama para kazanınca vakit geçirip akşam edince bence bu sefer işi bırakamayacaksın :)
Ben öyle olacağını pek sanmıyorum ama dediğiniz gibi para kazanınca, ortam normal olunca işi bırakmak zor olur. Umarım öyle bir yerdir. Günümün 10 saati orada geçicek
1saat yemek desen 9 saat yine fena değil aynı şeyi bende yaşıyorum. Ama iyi yönden bakın ben benzer bir soru sorsam kimse cevap vermezdi bayanlara genelde cevap veriliyor :D DAha iyi hissediyorsunuz diye düşünüyorum.
Öyledir belki, ben sitede aktif değilim. İşim düşünce uğruyorum sadece. maalesef bazı iş ilanlarında bile sadece kadın olanlara cevap veriyorlar/geri dönüş yapıyorlar.
Bu arada evet daha iyi hissediyorum. Annemin de dediği gibi boynuna ip bağlamadılar ya, yapamazsan olmazsa bırakırsın bu kadar sorun etmeye gerek yok.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Yardımcı oldunuz :)
rica ederim meraktan soruyorum ihtisas alanınız nedir
Büro Yönetimi okudum şimdi de açıktan bilgisayar programcılığı okuyorum. Sizin?
Fabrikada evrak işi yapacaksınız sanırım ben öğrt mezunuyum malesefki.
muhasebe falan mı olacak bir de 6 gün mü işiiniz
İş tanımında telefon ve mail trafiğini yönetmek, evrak düzenleme, arşivleme, sunum raporlama işlerini beklediklerini yazmışlar. Ya işin bir diğer kısmı tam olarak onlar beni değerlendirdiler ben kimle çalışıcam ne işler bekleniyor diye soramadan bir baktım işi almışım. Çok hızlı olunca iyice orada sudan çıkmış balığa döndüm.
AGS mi hazırlanıyorsunuz?
Bir de aslında bu kadar gerilme sebebim ben iletişimde iyiyim aslında kendimi hiç de fena ifade etmiyorum. Ama bundan hoşlanmıyorum sorun bu. Sayısal çalışıyor benim kafa daha çok. İş kişiliğime uymuyor ondan bu sorun
bence kısmet dene 22 ni al. 5 gün çalışmaysa müthiş bence. Yazılım hayalin var benim gibi sanırm eve gelince de yazılım kas
şu anlık hazırlanmıyorum. Yks düşünüyorum ne okucam bilmiyorum çaresizlik var yani
Türkçesi iyi olmayan sayısalı iyi olamaz derdi bir hocam. Yani sizin türkçeniz de iyi bence sizin durum biraz insanlardan uzak yalnız kalmayı seviyorsunuz kendi başınıza falan takılmak daha iyi geliyor gibi veya yabancı ortamlar sizi geriyor benim gibi
Haklı olabilirsiniz bir de ben tek çocuğum ve ailem de geç yaşta evlenip çocuk sahibi olduklarından yani bir sıkıntım olduğunda onlardan medet umamıyorum anlaşamıyoruz genelde. Hem insanlardan uzak kalmayı seviyorum hem de bulunduğum şehirde bayağı bir yalnız kaldım bir üniversiteden arkadaşlar kaldı denebilir. O da 2 3 kişi ve ancak mesajlaşarak iletişime geçebiliyoruz herkes farklı bir şehirde.
Benim bölümümden YBS ye geçiş vardı ve ben ona hazırlanmıştım geçtiğimiz sene aslında ama Mayıs ayında yayınlanan kılavuzda geçiş bölümüm kaldırıldı, diğer bölümlerde bana uymadı. İstesem illa devam edebilirdim ama işte zaten istemediğim bir bölüm okumuştum. Şİmdi ise programcılıkta son sınıfım bakalım dgs ile birçok ihtimal var ama biraz da istatistik üzerine düşünüyorum artık yazılım programcılıktan çok.
Üni de psikoloji eğitimimiz oldu ve hayattaki tecrübeden yola çıktım bu kaniya vardım
Aöften okucam inşallah ybs ben
Öğretmenlerin işi zaten çok zordu iyice zorlaştı. Kesin okuyucam diyorsanız en azından hangi alandan hazırlanacağınıza karar verin bence. Bölüm seçimini daha sonra yaparsınız. Nacizane tavsiyem
Bu devirde karar vermek kolay değil mat bölümüne transfer olmayi düşünüyorum. Ama ne kadar mantıklı bilmem. Pc mühendisi düşünüyorum başka olarak ama kalitesi uni olmayınca bir işe yaramaz. Yönetim bilişim düşünüyorum hem sınavsız hem aöf ne kadar mantıklı bilmem
Öyle de olur tabiki. Yolunuz açık olsun. Tabi benim yolum da.
Amin
Açık konuşayım kendi fikrim bilgisayar programcılığı ile aynı değil elbette ama üniversitede birebir öğrenmek her zaman daha iyidir. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kendi şehrinizi de düşünebilirsiniz aöf yerine. Tabi siz bilirsiniz.
Tam tersi üniversite mezunuyum zaten lisans üniversiteler artık kitabi tanımı vermekle yetiniyor. Sadece hoca kahrı çekiyorsun.
Pc mühendisi mi alan değişimi mi karar veremiyorum sadece
Anlıyorum. Alan değişimi hakkında pek bir fikrim yok tabi. şu an açıktan başka bir bölümünüz falan var mı bilmiyorum ama ben kendi beklediklerim ve olanlar üzerine konuşayım. Programcılığa açıktan kayıt olduğumda ders isimleri bile çok iyi geldi bana. Programlama 2 mesela, veri yapıları falan. Ama kitapta bazı örnekler var elbet ve bu alanda kendiniz deneye yanıla öğreniyorsunuz ancak hocalar ekran paylaşımı yapıp kodlama göstermiyorlar. Çok teorik kalıyor o yüzden. hatta ben bu yüzden artık canlı derslere pek bakmıyorum. Açıktan YBS yi bilmiyorum elbet bir ilenle konuşmak daha iyi olabilir.
Bahtınız açık olsun.
Bu yaşta sağlam üni olmadıkça örgün okuma geçti artık zaten unilerin verdikleri eğitim ortada. O yüzden teşekkürler sizinde