İlk iş deneyimi ve psikolojisi?

Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım 2 yıllık gıda kalite kontrol ve analiz bölümü mezunuyum. Bu yaz torku çikolata fabrikasına başvurdum ve çağrıldım. Başvurduğum pozisyon laboratuar teknikeri olmasına karşın fabrikada ilk baş ara eleman ( amelelik ) yaptırıp sonra müracaat ettiği pozisyona doğru yönlendiriyorlarmış. 2. günümdü bugün fabrikada ağır bir iş yaptığım yorulduğum söylenemez fakat o kadar garip bir psikoloji içerisindeyimki anlatamam. Yani benim gibi yüzünden gülücük düşmeyen adam 2 gündür mahkeme suratlı oldu çıktı. Aşırı mutsuzum aşırı hevessiz ve isteksizim. Bildiğiniz psikolojim bozuldu 2 gündür gece uyuyamıyorum sabah olacak işe gidicem diye. 1300 tl maaş ile galiba ömür geçirmeyide yediremiyorum kendime. Dgs-kpss çalışsam diyorum yaşım olmuş 23 ne kadar mantıklı olur bu saatten sonra sınava hazırlanmak bilemiyorum. Bizimkilerle konuştum ailemin durumu iyi annemde babamda iyi mesleklerde saygın insanlar benim çalışmama kimsenin ihtiyacı yok yani, onlarda yazı boş geçirmeyip devam etmemi okulların açıldığı dönemde eğerki hala alışamamış ve kötü durumda olup iyi bir pozisyona atamamış olurlarsa işi bırakıp sınavlara yönelmemi arkamda olduklarını söylüyorlar. Böyle dostlar kafam epey karışık ben bugüne kadar emir almamış sabaha kadar league of legends oynayıp akşamları arabayla mekan mekan gezen adamdım çok garip geliyor herşey. Küçümsemek gibi değilde ilkokulu mezunu işçilerle aynı masada yemek yemek bile bir garip geliyor hazmedemiyorum üniversite okuduğum için. Fazla uzun yazdığımın farkındayım fakat kafamdaki soru işaretleri daha uzun maalesefki, üşenmeyip okuyup herhangi birşey söyleyecek herkesede teşekkürlerimi sunuyorum şimdiden
İlk iş deneyimi ve psikolojisi?