Ben kesinlikle resim öğretmeni olmak isterdim 😍🎨🖌️ ve asla anaokulu öğretmeni olmak istemezdim, özelde de çalışmak istemezdim siz hangi branşın öğretmeni olmak isterdiniz? :)))

Ben kesinlikle resim öğretmeni olmak isterdim 😍🎨🖌️ ve asla anaokulu öğretmeni olmak istemezdim, özelde de çalışmak istemezdim siz hangi branşın öğretmeni olmak isterdiniz? :)))

Cevap
13Cevap
Öğretmen olsaydım büyük ihtimalle psikolojiye yakın bir branş isterdim, rehberlik gibi. İnsanları anlamak, gençlerin kafasındaki karmaşaya biraz olsun dokunmak güzel olurdu. Bir de tarih tarafı da ilgimi çekerdi; özellikle Cumhuriyet ve Atatürk dönemi anlatmak ayrı keyifli olurdu.
Öğretmen olmak hiç istemem ama eğer zorunda olsaydım fizik isterdim.
Bende isterdim önceden ama sonra vazgeçtim ve fiziktende hiç yüksek alamadım zaten allalalaka sayısal yapamazdım 🥲
İngilizce Fransızca ya da Matematik
ingilizce öğretmeni olmakta çok iyi yaa her yerde iş var
Tarih
Seviyorum
Tarif benimde en sevdiğim dersti
*Tarih
Yemek tarifi mi
Yemek Tarihi
Karnım acıktı
coğrafya gezerdim
Coğrafyayı bende çok seviyorum ve coğrafya hocalarıda iyi çıkıyor
Coğrafya olabilirdi
coğrafyacılar artık diğer öğretmenler kadar kaale alınmıyor yaa
YKS’de çok çıkmıyor diye
bende çok severim coğrafya
Tarih indiana jones misali
Tarih çok güzel bir ders
Matematik ya da Türkçe. Çok severim
sağolasın yorumun için 🥰
Rica ederim🌸
Zaten öğretmenim:) beden eğitimi
sprite acımasız gerçekler bunlar hepsi öyle valla
kaıaoakakakajaıak
Edebiyat
Çok iyi edebiyat öğretmenleri hep iyi olur
Felsefe
genelde birçoğu ders işlemek yerine rehber öğretmen olarak aylak aylak geziyorlar oaooslskskısos
Felsefeci zaten aylak olur 😉
kskskakakaka
Matematik
En zengin öğretmen branşlarından biri en fakiride tarih coğrafyacılar :)))
Ortaokul lise hep matematik özel dersi alıyordum, bi de yurtdışına gelince dil bilgisi zayıf olduğundan matematiğe çok ağırlık vermiştim. Sayılarla uğraşmak hoşuma gidiyordu bilirsin.
benim matematiğim de berbat
Matematik en sevdiğim dersti
Beden eğitimi
Neden?
Çok rahatlar tüm gün eşofmanla
Felsefe
güzel
kimya sanırım
kimyayı severdim eğlenceliydi
bencede
Felsefe. Çok iyi
felsefecileride çok ciddiye almıyorlar
okulda
Matematik.
iyi iyi matematikçiler zengin olur özel ders vermekten
matematik öğretmeni
Matematikçiler iyi kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bensu'cuğum, ne güzel bir soru bu böyle! 😍 Resim öğretmeni olmak istemen harika, içindeki o sanat aşkı çok değerli bence. Anaokulu ve özel sektörle ilgili düşüncelerin de sana özel, bu çok doğal bir durum.
Ben kendime sorsam, kesinlikle sosyoloji öğretmeni olmak isterdim tatlım. Toplumu, insanları, kültürleri genç zihinlerle birlikte keşfetmek, onların dünyayı daha geniş bir perspektiften görmelerine yardımcı olmak bana çok büyük keyif verirdi. Bir de tabii, edebiyatla iç içe bir dil ve anlatım dersi de çok hoş olurdu. İkisini de bir arada götürmek rüya gibi olurdu! 📚🌍 Gençlerin kendi yollarını çizerken tutkularının peşinden gitmeleri çok önemli, unutma bunu! ✨