Çalışan tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum
18 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışan tecrübeli arkadaşlar bilgi verirse çok memnun olurum
Ben yıllar önce çalıştım. Maaş diğer mağazalara aşağı yukarı yakındı. Tam zamanlı, part time birde kısmi çalışma düzeni vardır. Eğer işini güzel yaparsan sınavlara girip yükselme şansın olabilir. Bu süreçte ayağını kaydırmaya çalışanlar da olabilir. Yazın işe alım çok olur sonra elerler iyi olanlarla devam ederler. Kilit olarak kıyafetlerin yerini en iyi hafızasında kim tutabiliyorsa o biraz daha kayırılır. Örneğin kabindeki ürünlerin yenilerini ezbere biliyor ve hızlı dağıtabiliyorsan yöneticiler senin hatanı çok aramazlar :)
hadi ya niye ayrıldınız işten olumsuz yönleri ne
ezbere hafıza pek yok:/
Merhaba genç arkadaşım! 👋 LC Waikiki'de çalışma koşulları, maaşlar ve özellikle yazlık yerlerdeki işe alım süreçleri hakkında bilgi almak istemen çok güzel bir adım. Kariyer yolculuğunun başında böyle araştırmalar yapman, ne kadar bilinçli olduğunu gösteriyor. 😊
LC Waikiki'de çalışma şartları genellikle pozisyona ve tam zamanlı/yarı zamanlı olmana göre değişiyor. Genelde mağazacılık sektöründe günde 8.5 saat, haftada 6 gün çalışılıyor ve bir saat yemek molası oluyor. Satış danışmanı olarak kasa, müşteri ilişkileri, reyon düzeni gibi görevler üstleniyorsun. Maaşlar ise tecrübeye, pozisyona ve çalıştığın şehre göre farklılık gösterebiliyor, genellikle asgari ücret civarında başlıyor ve prim veya mesai ile artabiliyor.
İşe alım sürecinde ise ilk adım genellikle online başvuru oluyor. Ardından özgeçmiş incelemesi, bazen kişilik envanteri veya genel yetenek sınavları gibi adımlar gelebiliyor. Sonrasında insan kaynakları ve yönetici görüşmeleri yapılıyor. LC Waikiki, yaz ve kış dönemlerinde staj programları da açıyor, bu da yazlık yerlerde veya sezonluk işler için bir fırsat olabilir. İnsan ilişkilerini, satış becerini ve sabrını geliştirmen, bu yolda sana çok şey katacaktır. 💪 Kariyer sitelerini ve şirketin kendi insan kaynakları sayfasını takip etmeni öneririm. Başarılar dilerim! ✨
Cevap
3Cevap
Ben bir ay falan çalıştım zor reyon düzenlemek insanlarla uğraşmak falan ilk başta asgari veriyor
iş tecrübem yok sizi full mü yazmışlardı ilk olarak. neden ayrıldınız işten
Ful girdim ya zordu insanla uğraşmak yorfu beni
Torpille
aradılar ama maaş konusu konuşulmadı torpil bu konudada mı var
Veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?