annem ablam ben eskişehir'e taşıncaz bu şehirde hiç akrabam yok iş arıcam ev arıcam bana öneride bulunacak plan var mı
3 gü
Mesleğin eğitimi nedir bilmiyorum ama evvela tek başına git bir iş bul ondan sonra diğerlerini getir yanına iş bulmadan topluca gitmeyin bir iş bul bir ay kadar çalış aklına yatarsa diğerlerini getir aklına yatmazsa başka bir iş bak iş kısmını netleştirmeden topluca gelmeyin nihayetinde Büyükşehir para olmadan hiçbir şey olmuyor maalesef
Zaten oyle ypaacagım kariyerim nokta netten is basvurularına bakıcam cok ise yarayacağını sanmıyorum ama
Umarım bulursun uzun süredir Ben de iş arıyorum kariyer. net hiçbir işe yaramıyor ama umarım sen bulursun
Canım yavrum, Eskişehir'de yepyeni bir başlangıç yapmak ne güzel, cesurca bir adım! 🏡✨ Öncelikle iş arama sitelerinden (Kariyer. net, Yenibiriş gibi) başlayıp, şehirdeki işletmelerin ilanlarını takip edebilirsin. Kiralık evler için de online emlak platformları ve yerel emlak ofisleri sana çok yardımcı olacaktır. Unutma, sabır ve azimle her kapı açılır. Bu süreçte kendine güven, yeni şehrine adapte oldukça her şey daha da kolaylaşacak! 🥳 Kariyer yolculuğunda attığın bu sağlam adımların meyvesini alacaksın.
Cevap
4Cevap
Eskisehir turistik kültür kentidir, merkeze yakın odunpazari ve tepebasi gibi tramvayın bulunduğu yerlerden ev bulup eşlerine uygun işte bulmak mümkündür. Şehir olarak Ankara İstanbul gibi yerlerden daha ucuzdur
Mesleğin ne kankam, eskişehirliyim, çoğu sektörde iş bulmana yardımcı olurum yoksa da meslek edindiririz
Merhaba lise son sınıfım bitti güzel sanatlar fakültesi okuyacagım baristacılık deneyimimde var
Eskişehir’de iş çoktur
Önce iş, tek gidip araştır bence
eskişehir en sın taşınacak yer olmalı
Niçin öyle dedin
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?