Pavyonda çalışmak istiyorum yeni bir hayat kurmak istiyorum nerden başlayabilirim?

Belki yargılar belki dalga geçersiniz ama yazmak istedim çaresizce ve kırgınca anlatmasam içimde biriktirsem hasta olurum buraya yazmak en iyisi.
Annemin arkamdan konuştuğunu kendi kulaklarımla duydum kaç saat boyunca gizli gizli dinledim canımı çok sıktı bıktım artık hep benim istediğim oluyormuş mesela ama eğer öyle olsaydı onun için dokuz yıldır tesettürlü olmazdım kendim istemediğim halde ya da okulu bırakmazdım ya da kaç defa sözlenmezdim ya da bana çok ters olmasına rağmen kadın kuralları adına uyan şeyleri bana köle gibi gelen şeyleri yapmazdım. Ben bencil değilim ama görmüyor kendim için bunları yapmadıysam değilim kendim için yapıcam ama artık her şeyi korkuyorum tedirginim adım atmaktan ama yapmak zorundayım bence en büyük fedakarlıkları yaptım bu bataklıktan çıkıp başka bataklığa gitmek umrumda bile değil anlaşamıyorum başlangıç mı dönüm noktası mı bilmem ama yapmam lazım yoksa kendi canıma Kıyıcam neler neler yaşadım çocukluktan bu yana bi Allah bilir bi ben bilirim abartı da yok duygu sömürüsü de yok anlatmak istemem o kadarını içimde yaşarım ama yemin ederim kalbim bugün çok kırıldı annemin sesiyle kalktım gizlice dinledim uyuyor diye rahat konuşuyorum dedi teyzemle konuşuyordu ben kardeşimin sevgilisi varken onunla ayırmaya çalışmışım kıskanıyormuşum bunları duyunca zaten şoka girdim hayatımın en büyük şokunu yaşadım kız kardeşim hakkında güzel şeyler söyledi onları da duydum kız kardeşimle aramda sadece iki yaş var neden bu kadar ayırdı onu anlamadım şey dedi ben ona dua bile etmiyorum etsem de kabul olmaz evlense birinci gün kapının önüne koyarlar bi çocukla benim başıma kalır ben çekemem onu tarzında şeyler söylemesi zaten kocaman yutkunmama sebep oldu o an benim gözlerim doldu burnum şu an bunu yazarken bile sızlıyor ya lütfen bana fikir verin yardım edin ne yapmam lazım? tehlikeli mi sizce çok fazla pavyonlar burdan komple kurtulmak istiyorum yoksa bende biliyorum çalışmayı düzgün işlerde ama ben tamamen çıkmak istiyorum burdan. yurtlarda da yaşımdan ve ailem olduğundan dolayı beni almazlar kaç yıldır düşünüyorum düşün düşün nereye kadar o yüzden mecburum hem onlar beni ne yapsam kötü olarak görüyor bende bu yolu seçeyim madem Allahaşkına Napıyım ben kaç yıldır bıktım artık hayatım mahvoluyor gitgide
Pavyonda çalışmak istiyorum yeni bir hayat kurmak istiyorum nerden başlayabilirim?