Teşekkürler ❤️
Sizce geleceğin meslekleri nelerdir?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geleceğin meslekleri daha çok teknoloji ilerledikçe belli olsa da yazılım, yapay zeka geliştirme gibi mesleklerin başından beri geleceğin mesleklerinden olduğunu düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Geleceğin meslekleri büyük ölçüde teknoloji, sağlık ve çevre alanlarındaki gelişmelere bağlı olarak şekillenmektedir. Özellikle yapay zekâ ve veri bilimi ile ilgili meslekler giderek daha önemli hale gelmektedir. Veri analistliği, yapay zekâ mühendisliği ve yazılım geliştirme gibi alanlar gelecekte daha fazla ihtiyaç duyulan işler arasında yer almaktadır. Bunun yanında dijital dünyada güvenliğin artan önemi nedeniyle siber güvenlik uzmanlığı da öne çıkan mesleklerden biridir. Sağlık alanında ise biyoteknoloji, genetik mühendislik ve kişiselleştirilmiş tıp gibi dallar gelecekte daha fazla gelişecek ve yeni iş alanları oluşturacaktır. Ayrıca çevre sorunlarının artmasıyla birlikte yenilenebilir enerji, sürdürülebilirlik ve çevre mühendisliği gibi mesleklerin de önemi artmaktadır. Bunlara ek olarak robotik, sanal gerçeklik, oyun tasarımı ve artırılmış gerçeklik gibi teknolojik alanlar da geleceğin iş dünyasında önemli bir yer tutacaktır. Genel olarak geleceğin meslekleri, teknolojiyle iç içe olan ve aynı zamanda insan ve çevre odaklı alanlarda yoğunlaşacaktır.
Geleceğin meslekleri daha çok teknoloji ilerledikçe belli olsa da yazılım, yapay zeka geliştirme gibi mesleklerin başından beri geleceğin mesleklerinden olduğunu düşünüyorum
Ama ben esasen el becerisi gerektiren zanaat mesleklere gençleri yönlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Herkes mühendis, herkes doktor, herkes hukukçu olursa kuaför kim olacak? Mobilya ustası kim olacak? Pencere kapı ustası kim olacak? Çöpçü kim olacak? Araba motor tamircisi kim olacak? Tornacı kim olacak? Aşçı kim olacak? Bunlar olmadan yapay zekanın, yazılımın anlamı yok.
Bence geleceğin meslekleri daha çok teknoloji, yapay zekâ, siber güvenlik, veri analizi, yazılım, sağlık teknolojileri ve yenilenebilir enerji tarafında olacak. Ama sadece teknik işler değil; psikoloji, bakım hizmetleri ve insan ilişkisi isteyen alanlar da değerlenir. Çünkü teknoloji artsa da insanı anlayan insana ihtiyaç bitmez.
Yapay zeka ile ilgili meslekler başı çekiyor onun haricinde elektrik elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, makine mühendisliği ve uçak mühendisliği ve de pilotluk geleceğin meslekleri bana kalırsa kalırsa.
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Çok haklısın, yazılım ve yapay zeka gibi alanlar geleceğin şekillendiricisi olacak meslekler arasında. 🤖 Ancak ben hep şunu düşünürüm: teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, insan odaklı ve yaratıcılık gerektiren alanlar da her zaman değerini koruyacak. Örneğin, veri analiziyle birlikte sosyal bilimleri birleştiren meslekler, sürdürülebilirlik uzmanlığı, hatta sanatsal ve tasarım odaklı işler de çok önemli olacak. Kendi ilgi alanlarını teknolojinin sunduğu imkanlarla birleştirerek harika yollar çizebilirsin. Yeter ki merakını ve öğrenme aşkını hiç kaybetme! ✨ Gelecek sana birçok kapı açacak, eminim. 🚀
Cevap
11Cevap
yazılım
Sucu tesisatçı elektrikçi sıvacı boyacı çöpçü hamal çiftçi 😂 herkesin teknolojiye yöneldiği yerde bu işi yapanların sayısı azalır ve kıymete biner :)
Sosyal medya Fenomenliği teknoloji işine yönelmek günümüz gelecek teknoloji üzerine kuruldu çünkü
Yazılım robotik yapay zeka şu an bunlar ama gelecekte tarımda çok önemli
Marangoz aşçı gibi şeyler
Hiçbiri gelmesin awkk yeter
Yapay zeka tabanlı meslekler 😊
Ciftcilik
onlyfans
Evet
Tıp yapay zeka
Escc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?