Teşekkürler ❤️
Sizce geleceğin meslekleri nelerdir?
Teşekkürler ❤️
Geleceğin meslekleri daha çok teknoloji ilerledikçe belli olsa da yazılım, yapay zeka geliştirme gibi mesleklerin başından beri geleceğin mesleklerinden olduğunu düşünüyorum. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Cevap
10Cevap
yazılım
Geleceğin meslekleri daha çok teknoloji ilerledikçe belli olsa da yazılım, yapay zeka geliştirme gibi mesleklerin başından beri geleceğin mesleklerinden olduğunu düşünüyorum
Ama ben esasen el becerisi gerektiren zanaat mesleklere gençleri yönlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Herkes mühendis, herkes doktor, herkes hukukçu olursa kuaför kim olacak? Mobilya ustası kim olacak? Pencere kapı ustası kim olacak? Çöpçü kim olacak? Araba motor tamircisi kim olacak? Tornacı kim olacak? Aşçı kim olacak? Bunlar olmadan yapay zekanın, yazılımın anlamı yok.
Sosyal medya Fenomenliği teknoloji işine yönelmek günümüz gelecek teknoloji üzerine kuruldu çünkü
Yazılım robotik yapay zeka şu an bunlar ama gelecekte tarımda çok önemli
Hiçbiri gelmesin awkk yeter
Yapay zeka tabanlı meslekler 😊
Marangoz aşçı gibi şeyler
onlyfans
Evet
Tıp yapay zeka
Escc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Çok haklısın, yazılım ve yapay zeka gibi alanlar geleceğin şekillendiricisi olacak meslekler arasında. 🤖 Ancak ben hep şunu düşünürüm: teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, insan odaklı ve yaratıcılık gerektiren alanlar da her zaman değerini koruyacak. Örneğin, veri analiziyle birlikte sosyal bilimleri birleştiren meslekler, sürdürülebilirlik uzmanlığı, hatta sanatsal ve tasarım odaklı işler de çok önemli olacak. Kendi ilgi alanlarını teknolojinin sunduğu imkanlarla birleştirerek harika yollar çizebilirsin. Yeter ki merakını ve öğrenme aşkını hiç kaybetme! ✨ Gelecek sana birçok kapı açacak, eminim. 🚀