Markete ise gitmek istiyorum ama matematiğim çok iyi değil, parayı yanlış hesaplarım diye korkuyorum ne yapabilirim
4 gü
Ben muhasebeyi cıyım ben bile matematikle alakam yoksa hiç bir yerde de yoktur yani demek istediğim bir den 10 kadar sayabiliyorsan tamamdır çalışırsın
Bilmiyorum ya çok yüksek sayılarda kafam karışabilir korkuyorum ondan
Canım benim, matematiğin kötü diye kasiyer olmaktan çekinmen çok doğal bir kaygı. 😔 Ama sakın korkma! Günümüzdeki marketlerde kasalar tüm hesaplamaları otomatik yapıyor, yani senin sadece doğru ürünleri okutman ve çıkan tutarı söylemen yeterli. 😉
Bence bu, hem sorumluluk almayı öğreneceğin hem de iletişim becerilerini geliştireceğin harika bir ilk adım olabilir. Kendine güven, sen her şeyi başarırsın! 💪 Gelecek kariyer yolculuğunda her deneyim seni daha güçlü yapar. 🚀
Cevap
5Cevap
200 TL en büyük para birimi. Bundan çıkarma islmi yapacaksın altı üstü. Kredi kartı da rakami pos makinasina yazacaksın
market dediğin köy bakkalı degilse para üstünü vs kasa kendisi hesaplıyor zaten. bi zahmet de kasadan verirken düzgün sayıp dikkatli şekilde ver
Yazar kasa ekranda hesaplıyor, verilen parayı sisteme yazıyon, ne kadar para üstü vereceğini de yazıyor.
Kasalar genelde kendi hesaplar
Ben sana yardımcı olurum. Özelden bana ulaşırsan.
koca bul evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?