Yaa kitap okuyorum, paragraf çözüyorum anlamadım yine de yanlış çıkıyor, fullemem lazım
20 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaa kitap okuyorum, paragraf çözüyorum anlamadım yine de yanlış çıkıyor, fullemem lazım
Cevap
3Cevap
Okuduğunu anlamakta sorun yaşıyorsundur
Dikkatim biraz fazla dağılıyor, ders çalışırkende öyle
Konsantre problemi
Yaaa ben pomodoro tekniğini denedim ama işe yarmıyor yapamıyorum:(
Ne yapabilirim?
Bağımlı olduğunu herşeyi bırak
Sakin kafayla derse başka kpss ise özen göster
Telefon bağımlığım var. Evet kpss. Bir şekilde elim telefona gidiyor, sosyal meyda hesaplarım hepsini kaldırdım sadece youtube var
Atanmayı isteyen kişi herşeyi yapar
Çok doğru ve derin bir söz, son sözü söylediniz. Ağladım, haklısınız.
Estağfurullah
Bak kuran da bir ayet vardır daima unutma kpss bırakmak istediğinde 2 şey hatırla aklına gelsin
1) eğer çalışmassam özel sektörde hayatım curuyecek olmasını düşün az maaş mobbing ve çalışma şartları 2 ) ayet Allah der ki ; Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık isra suresi nde geçiyor bakabilirsiniz
Ben yks den çıktım kpss ye oturdum özelin durumu ortada
Özellikle ayette diyor ki insan ister çalışır hayatını kurtarır güzel bir hayat tercih eder iş olarak memurluk ya da Kendi işi olur veya da kendi hayatını zelil eyler 5 krs faydası olmayan kibirli patronların kölesi olursun devletin kölesi olmak var kulun kölesi olmak var son sözümüz TERCİH SİZİN !!!
Kesinlikle öyle, zaten özelde işe girdim çıktım hem mobingten hemde kpssde ilereleyemiyordum bilidiklerimi de unutmuştum. Çok teşekkür ederim emin olun dediklerini not ettim. Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını nasip eder🙏
Çok sağ ol sizinkinde inşallah hep birlikte basaricaz
Bende iş görüşmesinden geliyordum yanıtınızı gördüm hem çalışıp hemde para da lazım
Rabbim gönlünüze göre nasip etsin en kısa zamanda🙏
İnşallah sizede
Amin
Var bol bol okumak
İlk yazdığım cümle , kitap okuyorum
İyi simdide anlamani genislet
Nasıl olacak o peki
Oku anla oku anla
?
boş ver Bırak
Allah korusun yaa çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, pes etmek yok sakın! 🙌 Paragraf sorularında zorlanmak çok doğal bir süreç. Belki de okurken anahtar kelimelere odaklanmak ve yazarın vermek istediği mesajı kendi cümlelerinle özetlemeye çalışmak sana çok yardımcı olur. 🧠 Her okuduğun paragrafı bir hikaye gibi düşünmeye ne dersin? Bol pratikle bu işi başaracağına eminim. Unutma, her zorluk, seni hedefine bir adım daha yaklaştırır! 🚀