Dikkat etmeye çalışıyorum kendi açımdan. Yanlış yazınca rahatsız oluyorum falan. Ayrıca görseldekilerden sonra Benim ankastre bozukluğum var Ve kleo patıra gibisin örnekler canlandı gözümde istemsiz 😂
Haldır şaldır yazmamaya dikkat ediyorum tabi ki ama çalışırken doktorların yazılarını okumaya çalışırken ortaya çıkarttığım terimleri bir duysanız şok olursunuz ahsjs
En cins durumlardan biri teşekkürler yazması gerekirken teşekkür diye yazınca karşındakine verdiğin değerin temsili bana göre herşeyi geçtim teşekkür ‘ testis diye okursam nolacak kimde mesuliyet 😂
Ben karşı tarafın yazım yanlışına pek odaklanan biri değilim ama yazım yanlışı yapan ben olursam dünyam durur kendimi kötü hissediyorum öyle bişey olunca ve bu yüzden özür bile dileyebilirim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok ederim elimde değil ama bu haldir saldır ne diye 10 kere okudum🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
HAyır ben umursamıyorum hiç bir şekilde.. yani anlaşabilmek benim için daha önemli eğer yazılanı anlıyorsam neden sorun olsun benim için
Çok değil ama İstanbul Türkçesiyle konuşmaya çalışıyorum... Göze çarpan şeylere dikkat ediyorum..
Dikkat etmeye çalışıyorum kendi açımdan.
Yanlış yazınca rahatsız oluyorum falan.
Ayrıca görseldekilerden sonra
Benim ankastre bozukluğum var
Ve kleo patıra gibisin örnekler canlandı gözümde istemsiz 😂
Haldır şaldır yazmamaya dikkat ediyorum tabi ki ama çalışırken doktorların yazılarını okumaya çalışırken ortaya çıkarttığım terimleri bir duysanız şok olursunuz ahsjs
En cins durumlardan biri teşekkürler yazması gerekirken teşekkür diye yazınca karşındakine verdiğin değerin temsili bana göre herşeyi geçtim teşekkür ‘ testis diye okursam nolacak kimde mesuliyet 😂
*teşekkür diye yazınca olacaktı 🙄
Etmez miyim
Evet ediyorum.
Hangisinin doğrusunu unuttun? :D
Dombıra
:D domre miydi aahaha
Sadece kendi yazıma dikkat ediyorum. Başkalarının yazım yanlışı beni ilgilendirmez hiç. Açık aramak benim işim değil.
Evett. Bazen kaçıyor ama göze batanlar oluyor illa ki. Mesela hanfendi diyen erkekler<<<<
Haldır şaldır aşırı sempatik 😂
Yalnız yerine yanlız ve fotoğrafa resim diyenlere ayar oluyorum.
Kesinlikle. Hatta yanlış yazım soğuma sebebi bile olabiliyor benim için.
Dombıra skskskskskdr offf aksam aksam guldum
Çok komik ya xhxhx
Bazen ederim bazen etmem
Çok değil ama komple yazım yanlışı varsa benden uzaklaş diyor jfjf
Benimkini göz ardı edin 😂😂
Cok hata yaparim türkce yazinca
insanları bırakın istediği gibi yazsın siz Milli eğitim Bakanlığı mısınız Tdk misin Edebiyat hocası misin Dil anlatimci misin
Evet çok dikkat ediyorum.😃
Ben karşı tarafın yazım yanlışına pek odaklanan biri değilim ama yazım yanlışı yapan ben olursam dünyam durur kendimi kötü hissediyorum öyle bişey olunca ve bu yüzden özür bile dileyebilirim
Çok ederim elimde değil ama bu haldir saldır ne diye 10 kere okudum🤣
😂😂😂
Halka kızmam ama akademik seviyede hatalar rahatsız ediyor.
Evet elden geldikçe ederim
Hahahahhaha ediyorum. Dombıra ne ya 😂😂
yaHır ebn yzamı ynalışlarnaı pek dkkikat edmioru
Evet, yazım yanlışlarına dikkat ediyorum.
Elimizden geldiği kadar
Jsnsnsnsnsns benimkiler alisik
Kendi yazdıklarım için evet.
Evet ederim ama bazen gözden kaçabiliyor
Elimden geldiği kadar
Çok değil ama ederim
Mesajlar dışında her yerde dikkat ederim
Evet ederim
Maalesef edemiyorum
Evet ederim
Gerek görürsem
Evet ederim