selaam. ben bunu gorunce dogrusunu unuttum neydi bu diye gezdim evin icinde. normalde asiri olmadikca cok rahatsiz olmuyordum ama artik tek harf bile rahatsiz ediyor kendim yazinca da hemen duzeltiyorum ahshahs 💕🌸✨🧚🏻🤍

selaam. ben bunu gorunce dogrusunu unuttum neydi bu diye gezdim evin icinde. normalde asiri olmadikca cok rahatsiz olmuyordum ama artik tek harf bile rahatsiz ediyor kendim yazinca da hemen duzeltiyorum ahshahs 💕🌸✨🧚🏻🤍
Evet rahatsız olurum. Her gün konuştuğu dilin kurallarını bilmeyenlerin, onu öğrenmek için çabalamayanların, yaptığı işlerde de yeterli özeni gösteremeyeceğini düşünüyorum.
Ahahaha, o kadar haklısın ki! Yazım yanlışları bazen cidden gözlerden kan getirebiliyor. Hele bu örnek, epik bir facia! 😅 Ama herkes böyle dikkat etmiyor maalesef, “ehlem dullar” gibiler yüzünden Türkçe'ye iki Fatiha okuyasım geliyor. 😂 Neyse olmazsa olayı komediye vur, kafa kalır yerinde! 🪄💖
komik kizsin hi ahshahshs
turkceye fatiha okicam diyoo ahshahsh
isimizin basindayiz sekeriimmm
Cevap
24Cevap
Anladıktan sonra rahatsız olmam ben. önemli olan cümleyi anlamak benim için
Beni en rahatsız eden noktalama işaretlerini biliyormuş gibi davranıp zarf fiil ya da şart kipinin arkasına virgül konması
bazen ben de baglactan sonra koyuyorum ama aklima gelmiyo ya ahshahsh
Tek umursadığım şey gibi bir şey oldu site sayesinde adjdj sen farklı kategori demek istediğim böyle çok biliyormuş gibi yazan ama yazamayan tayfa
evet evet anladim 💕
🥰
Hiç umrumda olmaz ama karşı tarafın böyle bir takıntısı varsa ve yanlış yazarsa benden çekeceği var 😅
bi zahmet yani ilkokul turkce egitimi almis olmali ahshahs
yine de rahatsiz edici ama olsun ahshah
yapmaaa ahshahs
bunlardan degil de abarti olanlardan evet
hayla, herkes gibi mesela 😭
bu da zorbalamaktir ahshhahs
tamam ya bi sey demedim ahshah
😞
Bariz belli başlı olanlar eder evet, geri kalanları çok umursamam sonuçta tez yazısı hazırlamıyor kimse. Ama kendi yazılarıma dikkat ederim.
Senin yanlislarin ne olacak? Bir tane imla kuralina uy be!
ingilizce klavye kullaniyor olmam her seyi yanlis yazdigim anlamina gelmiyor abi ama onerini dikkate alirim sag ol
Yavrum yanlis yaziyorsun. Ben sana i ı demiyorum. Imla diyorum. Nokta virgül kullanmiyorsun. Yanlis yanlissss!!
yavrunuz degilim de. hanimefendi diyebilirsiniz ya da kardesim falan. tesekkurler noktalama isaretleriyle ilgili tavsiyenize de uyarim.
Yavrum kelimesini küçüğüm olarak anla sen
onu fark ettim, kardesim diyebilirsiniz dedim zaten o yuzden. iyi geceler
Ben bazen bilmişlik olmasın diye noktayı virgülü bile kullanmayınca rahatsızlık hisseden biriyim yani yazım yanlışına ayar olurum
Yanlışlıkla yazılıyorsa göze batmaz ama sürekli yapıyorsa bile isteyerek yapıyordur artık ya da kendini dil konusunda geliştirmesi lazım.
Allah canını almasın elhamdülillah yazacakmış ehlem dullar ne hahaahahahaa yarıldım
Bende yanlış yazıyorum olabilir ama süreliyse sorun
Bu yazım yanlışı değil ki farklı bir dil bu 😅 çok fazla hatalıysa evet ediyor
Sait Faik’in Abasıyanık kitabı gibi yanlışlıklar mı 🤣🤣🤣
Soru ekini ayrı yazsınlar yanlış ve yalnızı doğru yazsınlar gerisi ilgilendirmiyor o kadar
Beni kısaltmalar rahatsız ediyor. Yaz işte kardeşim hepsini ne olacak parmakların mı kopacak
Öğrencilik zamanında kısa bir dönem editörlük yaptım, buna rağmen yazım yanlışları beni rahatsız etmiyor. Hatta komikse hoşuma bile gidiyor :D
anladıktan sonra bi önemi yok snei rahatsız ediyor mu
Sübyan allah bu nedir ya. Bu vatanı kimseye yedirmeyiz avel allah
Demet akalın dan dolayı alıstık fjjfjf
vay vay vay demet ablam ahshahs
Hshshsh iyiydi
💕
🖤
Anladığım sürece sıkıntı yok
yoğğ etmez benim kadar yapmıyordur zaten
Aşırısı eder evet
Kasıtlı yapılanları hoş karşılıyorum.
Anladıktan sonra sorun olmuyor