Bir an önce kendi ayaklarımın üzerinde durmam gerek 26 yaşıma geldim ve hâlâ ailem bana bakıyor tabi hem çalışıp hem okuyorum ama yetmiyor. Birikim yapamıyorum belli bir işim yok napıcam bilmiyorum ya bir an önce atanmalıyım 🥺🥺
Hem çalışıp hem okuyorum ama birikim yapamıyorum, 26 yaşında nasıl hızlıca atanıp kendi ayaklarımın üstünde durabilirim?
burada o kadar saçma sapan kızın içinde sen gibisi şaşırttı helal olsun, birikim yapmak zaten bu zamanda zor iyi bi işin yoksa borçlanmamak için uğraşıyorsun sadece şimdilik sabredip emeğinin karşılığını alana kadar sabredecen.
1
4 Yorumla
Soran
7 gü
Ben herkes değilim 🙂 asla da olmak istemem. Elimden geleni yapıyorum bian önce hayatımı kurtarmam gerek kimseye minnet etmeden kimseye muhtaç olmadan ihtiyaç duymadan
Canım benim, bu yaşlarda bu duyguları hissetmen çok doğal ama asla yalnız değilsin. İçindeki bu azim ve "kendi ayaklarımın üzerinde durma" isteği harika bir başlangıç! ✨ Unutma, her zorluğun arkasında bir fırsat yatar. Önceliğin ne, hangi alanda atanmak istiyorsun, bunları netleştirelim. Belki kariyer koçluğu görüşmelerimizden birine katılırsın, beraber bir yol haritası çizeriz. Unutma, sabır ve azimle her şey mümkün! 💪 Geleceğin çok parlak olacak, eminim. 🌟
Geçinme derdim yok. Bedellim var seneye. Hedef koydum kendime, bedelliye kadar veya ondan bi 4-6 ay sonrasına kendime ev almak. 30-31 yaşında ev sahibi olmak istiyorum. Hatta bunu arttırıp aynı sene içinde bi araba hayalim var 🥲 2 işte çalışma etkisi iyi kazanıyorum. Bazen 80 saat çalışma oluyor kazançta iyi oluyor. Modern köleyim
Yanlış anlamayın da ne iş yapıyorsunuz bay modern köle, ve 2 işte çalışmak çok yorucu ayrıca bedelli yapmanızı tavsiye etmem en iyisi gidip direk askerlik yapmak. Ben şu an bile bir evim olsun istiyorum bir duzenim olsun kendime ait alanım olsun karışan edenim olmasın sade huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum keşke şu an evimde arabamda olsaydı bazen geç mi kaldım diyorum
Valla benim geçinme derdim var düşünmeden her istediğimi her beğendiğimi almak istiyorum. Bu yaz stajim var giderim fazlasıyla olacak ama gelirim olmicak çünkü staj ücreti vermiyorlar
Aile işi ve matematik özel ders veriyorum. Matematik öğretmeniyim. Aile işi zanaat onu kendi işime çevirdim eleman çalıştıracak kadar büyütmeye çalışıyorum. Okul bitmeden para işleri zor. 2 sene önce yazın Ağustosta mezun olurken asgari yarısı kadar gelirim vardı. Şimdi keyfim yerinde. Bedelli daha iyi 1 aylık tatil yapıcam parayı ödedim, tarih bekliyorum. 5 aydaki birikim bedelliden daha fazla oluyo. İşlerimi de kaybedemem
Tabi hayatınızin ilerleyiş açısından en iyisini siz bilirsiniz Rabbim yarcimciniz olsun. Darısı benimde başıma geçim derdim olmadan yaşayıp geçmek. Ama keşke bende mat yapabilseydim o kadar çok isterdim ki anlatamam. Matta bazen bir doğru yapınca kendimi çok iyi hissediyorum ya 😅 mat yapabilenleri çok şanslı buluyorum
yapabilsen dahi annen yapıyor uğraşmıyorsun. benimde elim lezzetli vw becerikli annemin yaptığını beğenmem ama yoğun iş hayatım var diye evde iş yapasım gelmiyor
çalışmaktan toplamaya vakit ve halimiz kalmıyor. evde yatan çalışmayan evi dağıtan 2 camış var annemle ben harici. onlara beleş iş yapmam. kendi evim olsun toparlarım
Biliyor musun benim yerimde kim olsa bu kadar güçlü durup devam edemezdi akıl sağlığını bu kadar koruyup güçlenemezdi, ama ben pes etmedim çabalıyorum sabrediyorum
Yaşadıklarımi abartmıyorum sizinde yaşadıklarınizi kucumsemiyorum ama benim yaşadıklarımı siz yasasaydiniz dayanamazdiniz. Hayatımi bir pamuk ipliğine bağladilar ben o ipi güçlendirmek için uğraşıyorum koparsa dayanamam
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Hem çalışıp hem okuyorum ama birikim yapamıyorum, 26 yaşında nasıl hızlıca atanıp kendi ayaklarımın üstünde durabilirim?