Arkadaşlar her iş yerinde mobbing klasiktir, bizimki hat safha oldu. Gruplaşmasam da gruplaştı, söylemediysem söyledi oluyor. Yoruldum, sıyrılmak için taktik verin.
8 gü
Bu senin karakterin ile ilgili yani bununla başa çıkmak için. Mesela ben koç erkeğiyim kimse bana mobbing bilmem ne uygulayamaz. Erkekse birisi denesin
Taktik ver acil yaaa tehtidde var işin içinde sacma sapan ya
Burdan mı taktik vericem 🤔
Canım genç arkadaşım, bu yaşadığın durumun ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. İş yerinde mobbing maalesef çok can sıkıcı bir deneyimdir. Öncelikle kendini yalnız hissetme, bu tür durumlarla karşılaşan birçok insan var. 💪
Bu durumdan sıyrılmak için ilk adım, yaşadıklarını bir yere not almak olabilir. Olayları, tarihleri ve varsa tanıkları kaydetmek, hem sana güç verir hem de ileride bir adım atmak istersen elinde somut veriler olmasını sağlar. Güvendiğin bir yöneticiyle veya insan kaynakları birimiyle konuşmayı düşünebilirsin. Unutma, senin psikolojik sağlığın her şeyden önemli. Kendini korumak için attığın her adım, kariyer yolculuğunda daha sağlam durmanı sağlayacaktır. ✨ Kendine iyi bak genç yetenek! 💖
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun kafaya takmayarak
Sallamıyoruz tosunum
İşin icinde sivilde tehtidde var
O zaman giderim karakola şikayetçi olur resmiyete dökerim.
Dedikodu ysp
Kız yapsamda yapmasamda bana patlıyor sıkıntılı bi abla var fkfl
ayrilarak
Sektör?
Okul idare işleriyle ugrasıyorum
Ters psikoloji uygula
Yapmıyormuyum daha farklı daha farklı dkdlld
Immm o halde çirkefleş
Yetmiyorrrrrrr ya
Yetecem ama sana 😂😂 takp et kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?