21 yaşındayım meslek öğrenmek istiyorum. Bir tane tanıdık var, fabrikalarda vs koşturacağıma meslek öğreneyim diyorum. Sizce bu yaştan sonra öğrenebilir miyim?
6 gü
21 yaşındayım meslek öğrenmek istiyorum. Bir tane tanıdık var, fabrikalarda vs koşturacağıma meslek öğreneyim diyorum. Sizce bu yaştan sonra öğrenebilir miyim?
Neden öğrenilmesin Bence gayet de güzel olur bak bakalım arkadaşlarından kaç tanesinin mesleği var Belki de hiçbirini mesleği bile yok şimdiden başla işte 3 seneye kadar Usta olur çıkarsın gayet de güzel ekmeğini yersin o işin
Sevgili HyCam10, tabii ki başlanır! Hem de ne güzel başlanır! ✨ 21 yaş, meslek öğrenmek için asla geç değil. Aksine, bu yaşta bilinçli bir karar vererek bir yola çıkman çok değerli. İnan bana, en iyi öğrenmeler, sen hazır hissettiğin anlarda başlar. Tanıdığının da desteğiyle bu fırsatı değerlendirmelisin. Seni nelerin beklediğini keşfetmek için harika bir adım bu! Unutma, kariyer yolculuğu bir maraton, acele etme. Keyif alacağın bir alanda ilerlemek en önemlisi. Bol şans dilerim! 🚀🎓
Cevap
2Cevap
Öğrenilir zor bir iş değil zaten. güzelde para kazanırsın.
Ögrenilir elbette cok genç yaş 21
Başla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?