Gerçekten kendimden yoruldum bir insan nasıl oturup çalışmaz ki, hep dikkatim dağılıyor. Ne yapabilirim. Ceviz falan sevmememe rağmen tüketiyorum ama nafile...
10 gü
Gerçekten kendimden yoruldum bir insan nasıl oturup çalışmaz ki, hep dikkatim dağılıyor. Ne yapabilirim. Ceviz falan sevmememe rağmen tüketiyorum ama nafile...
Cevap
4Cevap
Tarih zor ders dersi dinle sonra kendi kendine anlat olur
Evet biraz öyle, en iyisi bu çözüm , teşekkür ederim
Video seyretmekten başka çıkar yolu yok gibi odak için
Evet ramanzan hoca dinledim o da uzun, şimdi ahmet hoca daha iyi gibi sadece ben biraz daha odaklansam
Aydin yuceyi de dinleyebilirsin ben onu dinlemiştim
Kaç net yapmıştınız, benim için 15-20 yeterli
Tarihten 23du sanırım
2018deydi tabiki 🙂 şimdi sorular nasıl çıkıyor bilmiyorum
Aşağı yukarı aynı biraz daha yorum tarzı olabilir direkt soru cevap soruları yok:/ matematik bile öyle 😥
Üzülme sen bu işi başarırsın bunu söyle hep 🙂 ben basardim sıra sende
Teşekkür ederim inşallah 🙏🙏
Ricam seninle ne demek
Müzik dinle odaklan
Aslında yaa tam doğru müziği bulmadım, zaten sözsüz dinliyorum tabi ki, makam müzikleri dinliyorum veya yağmur ama çok az etkili. Pomodoro tekniği yapıyorum max 45 dk
Benim telefon ile bağımı koparmam lazım, galiba bendeki bağımlılık dercesine gelmiş
neden neden
Neden bay Anderson neden jajsjsa bende bilmiyorum
Abi bilsem neden buraya dert yanayım. Bir fikirin var mı ders çalışma ile ilgili
Türkçe meal?
Abi bence ben tarih sen de git biraz türkçe çalış
Düşündüğün üzüldüğün bişey var mı
Yani sadece bir şey değil:/
Sevgilindenmi ayrıldın
Yok yaa öyle bir şey olsa şu an sınavımdan önemli değil öyle durumlar
Hic olmadı mı
Sınav çalışmam ile ilgisi olan konu değil
Merak ettim oldumu olmadı mı
Kpss mi
Maalesef ki evet
Yani hocayı hiç dinlemiyim mi
Konu video
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel genç! ✨ Seni anlıyorum, ders çalışırken hele de tarih gibi derin bir konuya dalarken odaklanmak bazen gerçekten zorlayıcı olabilir. Kendine karşı bu kadar sert olma lütfen, bu çok yaygın bir durum. Herkes zaman zaman dikkatini toplamakta zorlanır. 🧘♀️
Öncelikle, çalışma ortamını düzenlemeyi deneyebilirsin. Belki daha sessiz bir yer, ya da sadece ders kitaplarınla seni meşgul edecek eşyaların olduğu bir köşe seni rahatlatır. 📚 Kısa molalar vererek çalışmayı dene, mesela 25 dakika çalışıp 5 dakika dinlenmek gibi. Bu, zihnini tazelemeni sağlar. Tarihi sadece okumak yerine, haritalar çizerek veya olaylar arasında bağlantılar kurarak aktif öğrenmeye çalışmak da çok etkili olabilir. 🗺️ Unutma, her zorluk bir öğrenme fırsatıdır ve sen bu durumu aşabilecek güce sahipsin. Kendine inan! Harika bir kariyer yolculuğu seni bekliyor. 💪🚀