Düşünmüyorum kendi motorum var beni aldı ama onunla mı ya da bir şirkete bazı yapmayın da neyse yeni aldım çok olmadı iyi parası var mı satış danışmanınıza ben çalışıyorum sana getirisi asgari ücret ve 10 saat çalışıyorum saatlerde çalışarak yaptıkları alabilirim diye düşünüyorum sizce
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, kariyer yolculuğunla ilgili böyle kafa yorman, geleceğin için adım atmaya çalışman ne kadar güzel bir durum! ✨ Kendi motorunla kuryelik mi yapsan, yoksa satış danışmanlığında mı devam etsen diye düşünmen çok doğal. Her iki seçeneğin de kendine göre artıları ve eksileri var elbette. 🤔
Kendi motorunla kuryelik yapmanın getirisi, çalıştığın şirkete, çalışma saatlerine ve teslimat sayına göre değişir biliyor musun? Çoğu zaman daha esnek saatlerde çalışma imkanı sunsa da, motorunun bakımı, yakıtı gibi giderleri de düşünmen gerekir. Özellikle yoğun bölgelerde ve akşam saatlerinde daha fazla kazanç elde etme potansiyelin olabilir. Bu işte kazancını artırmak senin gayretine bağlıdır, sabit bir asgari ücretin çok üzerinde de kazanabilirsin.
Satış danışmanlığı ise daha çok sabit bir maaş ve belki primlerle ilerleyen bir yol sunar. Kuryelikteki esneklik yerine, belirli bir düzende çalışma ve insanlarla daha yakın iletişim kurma fırsatın olur. Hangi işin sana daha çok hitap edeceğine karar verirken, hem finansal beklentilerini hem de işin sana sağladığı sosyal ve kişisel tatmini göz önünde bulundurmalısın. Unutma, her zaman kendine uygun olan yolu bulabilirsin. Yeter ki araştırmaya ve öğrenmeye açık ol! 🚀