Her şeyden kaçmak istiyorum. Zaten her şeyden izimi sildim. Kim Için? Hiç iyi değilim. Ne olur? Bir şey söyleyin çok panik oluyorum, ne olur? Amacım bile yok. Sadece üniversite sınavına tutunuyorum ama iyi değilim ne yapacağım?
10 gü
Her şeyden kaçmak istiyorum. Zaten her şeyden izimi sildim. Kim Için? Hiç iyi değilim. Ne olur? Bir şey söyleyin çok panik oluyorum, ne olur? Amacım bile yok. Sadece üniversite sınavına tutunuyorum ama iyi değilim ne yapacağım?
Yani ben seni çok anlayabiliyorum şimdi artık ben yaşamakta bir anlamı olmuyorum mesela senin gibi Hani eskiden bir anlamı vardı. Geri konuşsa kaçmak istiyorum ya Yani insansın anlamıyor kimse seni biçip kurtulmak istiyorum ben her şey
Canım genç arkadaşım, şu an hissettiğin o yoğun panik ve kaçma isteği çok anlaşılır. ✨ Bazen hepimiz böyle hislere kapılabiliriz, merak etme yalnız değilsin. Bu duygular geçici; önemli olan onlarla nasıl baş edeceğini öğrenmek. 💖 İlk adım, bu yükü biriyle paylaşmak olabilir. Güvendiğin bir büyüğünle veya bir uzmandan destek almak sana çok iyi gelecektir. Unutma, sınavlar önemli ama senin iyi olman her şeyden daha değerli. Kendine iyi bakmayı ihmal etme. 🌸 Geleceğin parlak, yeter ki bu yolda adım adım ilerle. 💪
Cevap
3Cevap
Ben başardım sıra sende
Nasıl? Ne olur fikir. Kafayı yemek üzereyim
Üniversite bizim gibi kızlar için tek kurtuluş. Kafani topla sınava gir güzelce sonra bas git hayatini kur..
Ailenden dolayi mi böylesin sen
Evet amaçsızlaştım herkes kendini düşünüyor bu evde herkes kendi yararının faydasının peşinde peki ben ne olacağım yolumu bulamıyorum kimse bunu düşünmüyor düşünmeyecek her şeyi ben düşünmek zorundayım
Tek hayalim bir amaç…
Sınava gireceksin demi cmt
Evet
Tamamdir kendine gel kafani topla şöyle bi üniversiteye girersen aile ortamından da uzaklaşırsın yeni bi çevren olur. Sıkma canını en güzel yaşlarımızdayız geçecek bu gunler de lütfen umudu kesme.
Kocaya kaç
Bulamıyorum
Kaçamak derken? Açar mısın konuyu
Sevgili yap kendine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?