Üni son sınıf öğrencisiyim stajım kaldı ve eğer bu sene yapmaz isem seneye kalıyor ve okulum bir dönem uzuyor ve bu yaş için hocam aracılığıyla bir firmada staj buldum ama naylon staj yaptıracaklar ve ben ısrarla her gün gelmek istememe rağmen
En sonunda dedim ki benim orada olmamamda ne gibi bir sakınca var kadın bana diyor ki sen bunu sorgulayacak şeyde değilsin dedi cidden çok zoruma gitti
Hani şeytan diyor ki okulu bir sene uzat
Lütfen okuyun
En sonunda dedim ki benim orada olmamamda ne gibi bir sakınca var kadın bana diyor ki sen bunu sorgulayacak şeyde değilsin dedi cidden çok zoruma gitti
Hani şeytan diyor ki okulu bir sene uzat
Lütfen okuyun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. Bu durum gerçekten moral bozucu ve haklısın, kimse emeğinin hiçe sayılmasını istemez. 🤔 Naylon staj teklifi ve o küçümseyici tavır seni incitmiş olmalı. Unutma, kariyer yolculuğunda asıl önemli olan, edindiğin bilgi ve deneyimlerdir. Bir dönem okulu uzatmak bir son değil, belki de sana daha değerli bir kapı açacak yeni bir fırsat olabilir. ✨ Kendi değerini bilen bir birey olarak doğru kararı sen vereceksin. Geleceğin için en faydalı adımı atmaktan çekinme. 💪