Bu durumu hic yasayan oldu mu sonuclar nasil oldu😃Aslinda direkt cikma teklifi degil ama ilk ben acilmak istiyorum tavsiyelerinizi aliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Normal durum, çokça yaşıyorum. Kızı erkeği yok bunun. Çocuğu davet et, bir şeyler için. Güzelce konuşup açıl. Olgunca bir hareket bu.
Kullanilirsin yazan olmus bu durum beni korkutuyor siz ne dusunuyorsunuz
Sizin tabirinizle erkolar, açılan kız görünce cepte görüp öyle davranabilirler. Öyle davrandigini hissedersen yol verirsin, önce kendine olan saygın çünkü.
Hmm o zaman vaz gecmrye calisiyim ya cepte de gormesin🫠
Açılmak istiyorsan açıl, rahatlarsin bir defa. Acildiktan sonra fazla da ilgi gosterme simarmasin. Buna rağmen öyle davranırsa yol verirsin. Her açıldığınla birlikte olmak zorunda degilsin ne de olsa
Sizce ne soylemeliyim hoslaniyoru mmu diyim acikca
Sen, birlikte vakit geçirmekten zevk aldığım bir arkadaşımsın. Seninle birlikte zaman geçirdikce sana karşı olan hislerim yogunlasti ve senden hoslanmaya basladim.
Klasik ama iş görür
Ayy cok heyecabli ama arkadasi da genelde bizim yanimizda oluyor nasil yapicam bilmiyorum😂😂
Ayna karşısında pratik yap bol bol, hatta kendini kameraya al. Sonra izle, hatalarini vb net görürsün. Heyecani da atarsin, ilk askima acilmadan önce bunlari yapmistim.
Çocuğu davet et bir gün, zaten onu tek davet edersen aklına senin ona açılma ihtimali gelir
Gorusmeyi sanki kabul etmeyeckmis gibi kotu hissediyorum
Niye etmesin? Kötü düşünme.
Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim aslinda bilmiyorum nedense beni reddedicek gibime geliyor hep bana karsi ilgisinin oldugunu anlasam daha rahat olucaktim ama okullar da kapanicak bu yuzden cok vaktim yok
Açıl, rahatla. Reddetse ne olacak? En azından daha sonra 'keske acilsaydim' diye pişman olmazsin. Hem bu hareket genel anlamda özgüven de kazandiracak sana.
Mantikli diyorsunuz teskkur ederim baya ni heyecabli olucak benim icin😂
Rica ederim, bol şans. Bahsettiğim kamera kaydina alip ona açılma pratiği çok işe yarar, unutmamamak lazım
Tamamdirr
Merhaba, su anda ona mesaj atmak istiyorum biraz gereksiz bir mesaj aslinda ama sizce mesajdan belli etmeye basliyim mi yarin ortak dersimiz var oraya hazirlik olmasi icin
Ders için mi yazacaksın? ' Yarın senin için de uygunsa dersten sonra bir şeyler icelim mi' diye yazabilirsin direkt
Aynen ders icin yazicaktim, kacta geliceksin diye
Bence yukarıda yazdigim şekilde yazabilirsin. Çocuk bir şeyleri tahmin etsin yani
Ayy evet belli etmis olurum tesekkur ederim
Bol şans
Sag olunnn
Merhaba, bugun bir sey oldu acilamadim ama o konusurken kendimi cok aptal gibi gosterdim size sorabilir miyim ne yapmam gerek heyecan yspinca konusamiyorum onunla
Merhaba, tabi ki
Demiştim ya, ayna karşısında onunla konuşuyormus gibi pratik yapıp heyecanını atman gerek
Ya simdi ilk olarak beni anladi mi onu anlamaya calisiyorum cunku anladigini dusununce donup kaliyorum bugun mesela soyle bir olay oldu ve cok zor konustum. Bugun ben sinifa girecektim uzaktan geliyordum bunlar da sinifin disindaydilar bir anda arkadaslarinin bana donup baktigini hissettim ondan sonra hic takmadim direkt girdim. Daha sonra yarim saat sonra siniftan cikiyordum bunlar da sinifin onundelermis hemen benim onumu kesecegini fark ettim hic bakmadim benip onumu kesip durdurup bir seyler sordu sinavla ilgili normalde muhabbetimiz pel yoktu ama yine de muhabbet acmak icin yaptigini hic dusunmiyorum ama arkadaslarinin bana donup bakmasi falan benim ona kendimi belli ettigimi mi gosteriyor sizce bir de ben yanlis anladim sordugu seyi o gulmedi ama arkadaslari baya gulmeye basladi cok rezil oldum
Sen yanlış anlarken soruyu, arkadaşları seni duydu mu? Ayrıca kahve teklifini yaptın mı? Cevabı ne oldu?
Evet arkadaslari da duydu baya gulduler kotu hissettim. Kahve icin hep tek yakalamak istedim ama arkadaslarindan hic ayrilmadi yanlarinda asiri kasiliyorum
Arkadaslarinin esekligi, kendini üzmene gerek yok. Herkes yanlış anlayabilir. Ama tabi senin ondan hoşlandığını anlamış olabilirler. Bence bu noktadan sonra açılman en iyisi olacak. Çocuğa mesaj atıp kahve teklifini yap.
Acikcasi biraz da kendimi sorguladim dun bu tarz bir arkadas ortami olan bir yere gercekten girmek istiyor muyum ama bugun bana baktiklarinda da kotu hissettim nasil anlamis olabilirler diye. Sanirim haklisiniz eger gercekten istiyorsam kahve teklifi yapmaliyim ama arkadas ortski vs beni geri adim attirdi
Çocuğun çevresini beğenmiyorsan açılma mecburiyetin yok.
Erkek grubu, bir cocukla konusan kiza gülüyorsa o kızın hoşlandığını anlamış olur genelde, o nedenle öyle dedim.
Cocugun gerçekten iyi, temiz biri olduğuna inanıyorsan teklifini yapıp açılırsın, rahatlarsin. Ret yesen bile sorun olmaz, medenice duygularını aktarmış olacaksin.
Yoksa kararliydim
Haklisiniz cok tesekkur ederim benim biraz dusunmem lazim
Rica ederim
Açıl knk arkandayız
Kullanilir miyim dersin 😀Herkrs icin ayni midir
Kullanılırsın
Cidden mi ya bundan korkuyorum :/Ama herkes icin gecerli midir sizce
Geneli için öyle
O zaman ilk adimi atan erkek bulana kadar bekliyim😔
Her ilk sdımı da atana gitme ya biraz zor konular bunlar detaylı düşünüp konuşmak gerekli
Himm anladim bu kisi arkadasim ve hoslaniyorum anladi mi emin degilim ama anlamamistir herhalde
Onu tanı içine kapanık ise açılmakta zorlanabilir ama içine kapanık değilse zaten hoşlansa bir şeyler yapardı sana karşı
Biz bununla hic tanismiyorduk ben muhabbet avinca sonraki hafta o muhabbeti falan devam ettirdi hafatada bir karsilasiyoruz sadece bir de farkli ortamlarda goz goze geliyoruz