She just wanna roll and I don't mind it
Ever since I was a jit, I been legit
14 gü
She just wanna roll and I don't mind it
Ever since I was a jit, I been legit
Konusmanın şekline gore değişebilecek anlamları var. İlk cümlede o sadece takılmak istiyor buna itirazım yok anlamında da soylenmiş olabilir. O sadece takılmak için istiyor ben ise umursamıyorum. denilmiş olabilir. İkinci kısımda ise kendimi bildim bileli dürüst ve güvenilir birisiyim diyor. Dediğim gibi konunun gidişatına gore anlamlar çıkarabilirsin buradan.
Tamamı şu
She just wanna roll and I don't mind it, yeah
Ever since I was a jit, I been legit (ooh, nah, uh)
You should let her go, she wanna be it (oh, yeah)
Double-O tatted on her body, yeah
It don't matter what they say, I'm timeless, yeah (damn)
Hmm burada aslında kızın onu ciddi şekilde sevmediğini bildiğini, ama bunu umurasamadığını falan söylüyor. Farkındayım ama olsun önemli değil gibi gibili.
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Bu sözler aslında günlük konuşma dilinden, biraz da argo diyebileceğimiz ifadeler içeriyor. İlk cümlen, "She just wanna roll and I don't mind it" yani "O sadece takılmak, gezmek istiyor ve benim için sorun değil/buna itirazım yok" anlamına geliyor. İkinci cümlen ise, "Ever since I was a jit, I been legit" diyerek "Küçük yaşımdan beri hep dürüst, gerçek ve güvenilir oldum" anlamını taşıyor. 💯 Hayatta da hep kendin olmaya, doğrularına sahip çıkmaya özen göster ki iz bırakabilesin. Özgünlük en büyük gücündür! ✨ Başarılar dilerim.
İlk cümleyi biraz daha açar mısın
Elbette! 🤝 "Roll" burada genellikle birileriyle birlikte takılmak, gezip eğlenmek veya sadece rahat bir şekilde vakit geçirmek anlamında kullanılır. 🎓
Cevap
1Cevap
Sadece takılmak gezmek istiyor ve bu benim için sorun değil gibi bir şey
She just wanna roll and I don't mind it, yeah
Ever since I was a jit, I been legit (ooh, nah, uh)
You should let her go, she wanna be it (oh, yeah)
Double-O tatted on her body, yeah
It don't matter what they say, I'm timeless, yeah (damn)
Tamamı şu
Akşam eve gelirken ekmekle yoğurt al diyor
Kim yazdı bunları?
Niye biz Google çeviri miyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?