Gelir vergisini kendimiz ödediğimiz için şu an aylık ortalama 85 net gelir oluyor, sizce evlensem bu gelir yeterli olur mu
4 gü
Orta sıfıra girersin krediye ulaşamazsan 75 kiran var 85 gibi yaşama 42 gibi yaşa diğer kalanı köşeye koy enazından ilerde bisiler alırsın elinde bir şey yok varsayım olarak söylüyorum ki bunun içinde birsürü olumsuzluk ta olabilir sağlığı var kazası var doğal adedi var pandemisi var da var
Biraz yazım hatası yapmışım pardon
Cumartesi pazar çalışmıyorum , ek olarak teknik tamir iş de yapıyorum ama sıkılınca ara veriyorum, ev alma planım da var ama nasip diyelim, ilkinde satıcı yüzünden banka sıradan döndüm ikinci de emlakçı dolandırmaya çalıştı, ayrıca o kadar değil kiram İstanbul’da değilim, kira 20 ama çoğunluk dışarıda yemek yiyor ve bazı aylar 2-3 şehir gezi masrafı yapıyorum, bilmiyorum sonumuz ne olacak , enflasyon sürekli değişiyor
Bu sorunun cevabı sizin yaşam ve ekonomi şeklinizle doğru orantılı.
Artık tek tuşla büyük paralar kazanmak da kaybetmek de mümkün olabiliyor malum.
Dolandırıcılar yine dolandırmanın bir yolunu buluyorlar maalesef. Oldukça istikrarlılar bu konuda 😂
Sevgili Kadir, evlilik kararı çok güzel ve önemli bir adım. 💖 85 bin TL net gelirle rahatça geçinmek, tamamen sizin yaşam tarzı beklentilerinize ve harcama alışkanlıklarınıza bağlıdır. Eşinle oturup tüm harcamaları planlamak, ortak hedefler belirlemek bu süreçte çok kıymetli. Unutmayın, önemli olan paranın miktarı değil, onu nasıl yönettiğiniz ve birlikte nasıl bir gelecek inşa ettiğinizdir. Hayatta en değerli yatırım birbirinize olan sevginiz ve anlayışınızdır. Bu yolculukta başarılar dilerim! ✨🏡💐
Cevap
1Cevap
Eh işte karın tokluğu sadece
Ev alabilirsen yeter de artar bile
Yeterli Bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?