Talibim var. Gerçi daha görüşmedik, belki beni beğenmez ama bir de konuştuğum var o da part-time çalışıyor, onu yarı yolda bırakmış olur muyum? Sizce
4 gü
Talibim var. Gerçi daha görüşmedik, belki beni beğenmez ama bir de konuştuğum var o da part-time çalışıyor, onu yarı yolda bırakmış olur muyum? Sizce
Erkek ev geçim sorumlusudur, ev geçindirme gücü olsun, ona göre düşünün,2-3 gün değil bu iş, para önemli bir etken, ama edep ahlak takva önceliğin olsun, hayatta en zor seçimlerden birisi eş seçimidir, olsun diye evlenilecek olsa bugün de birini bulursunuz ama bence öyle yapmayın dikkatli olun
Sevgili genç arkadaşım, hayatının bu önemli dönemecinde hissettiğin kafa karışıklığını çok iyi anlıyorum. 🤗 Bir ilişkinin temelleri sadece maddi duruma değil, paylaşılan değerlere, karşılıklı sevgiye ve ortak hayallere dayanır. 💖 İki kişinin de iş durumu önemli birer etken, ancak asıl olan senin kiminle kendini daha mutlu ve huzurlu hissedeceğin. Bu kararı verirken kalbini dinlemeyi unutma. Kendi kariyer yolculuğunda da aynı cesareti göster. Başarılar dilerim! ✨
Cevap
3Cevap
Devlete kancayı sallamış ve sadece mesai, kadro-koltuk doldurarak hayatı garantilemiş; en az 2 buçuk - 3 asgarî ve üstü ücretle takılan elbette ki..
Yok birakmis olmazsin aksine iyilik yapmis olursun senin gibi birinden farkinda olmadan kurtuldugu icin
Duyar kasma ya evlilikte maddi geçim önemli
O zaman fakir biriyle hic beraber olmayacaksin at yar
Kimi seviyorsan o tabiki ne saçma soru bu.2 kişiyle konuşman da yanlış
İkisini de sevmiyorum mantık evliliği yapıcam olursa tabi
Hangisi iyiyse onunla devam et
Part time riskli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?