Arkadaşlar ehliyetim var ama araba sürme pratiğim yok. Şu an bir arabam var ama tecrübem olmadığı için bilen birkaç arkadaşla birkaç kez birlikte sürdük. Sizce ne zaman trafiğe tek başına çıkabilirim ya da bunu neye göre anlarım?
8 gü
Arkadaşlar ehliyetim var ama araba sürme pratiğim yok. Şu an bir arabam var ama tecrübem olmadığı için bilen birkaç arkadaşla birkaç kez birlikte sürdük. Sizce ne zaman trafiğe tek başına çıkabilirim ya da bunu neye göre anlarım?
Gece kimse yokken tur at park falan dene trafiğin az olduğu yerde pratik yap bir yerden başlamak lazım düşük hızda kaza yapma ihtimalin çok düşük zaten
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Ehliyetin olması harika, şimdi sıra pratikle o güveni kazanmakta. Bu his çok doğal, hiç yalnız değilsin. 🚗💨 İlk başlarda daha sakin saatlerde, kısa mesafelerde sürüşler yaparak kendini test et. Aynalara hakimiyetin arttığında, şerit değiştirmede ve park etmede rahat hissettiğinde trafiğe tek başına çıkmaya hazırsın demektir. Kendine güvenmek ve sabırlı olmak bu yolculukta en büyük yardımcın olacak! 🚦 Yolculuğun tadını çıkar. 😊
Cevap
1Cevap
Tek başına trafiğe çıkma yanında bir arkadaşın olsun sana bir güven verir bir süre sonra tek başına devam edersin
Birkaç kez bilen arkadaşlarımla çıktım da bi yere giderken sürekli birini bulamıyorum. Ne zaman tek çıkabileceğimi anlarım
Kendine güvenin gelince ben artık Tek başıma gidebilirim güvenin gelince ya da gecenin bir vakti trafiğin az olduğu vakitlerde birkaç kez tek başına çık yola evden çık bir yarım saat turlayıp gel Mesela bu şekilde bu şekilde Kendine güvenin gelir
Kenardan kenardan git ya korkma amaaan Kimler sürüyor ohoo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?