+1 yılOraya gidis amacin zati ogrenmek zati sinavlari gecersen direksiyonda pek sknti olmuo buyuk bir hata yapmadigin surece geciyosun. Ayrica bir bayan oldugun icin daha cook direksiyon egitimi aliyosun ve ogrenmen icin cabaliyolar ayrica erkeklerin %75 i direksiyon egitimine gelmiyo onlarin saatlerinide soyler sen ve sen gibi bayanlara aktarabiliyolar. Boylelikle bizde trafige ciktiginizda bayan sofor var diye saga cekip gitmenizi beklemek durumda kalmiyoz :))))))
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bayan ( :
En İyi Cevaplar
+1 yılPrtaik yapmalısın muhakkak
Fikrin olur en azından21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
Kardeşim de yazıldı daha önce hiç araba kullanmamıştı bugun 2. Dersi vardı iyi gidiyormuş hemen kavramış yani hiç bilmeden de gidebilirsin ama eğer imkanın varsa pratik yap öyle git kursta da pekiştirmiş olursun daha iyi olur yani... Başarılar :-)
02 Yorumla
Pratik yapman iyi olurdu tatlim onlar o kadar cok ugrasmiyorlar. Dayimin sürücü kursu var ordn biliyorumm. Herneyse 0dan baslamanda iyi olur ehliyeti al sonra ÖĞRENİRSİN canimm :)
07 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
direksiyonu ve sana gerçekten eğitimi iyibir şekilde sabırlı olan biri varsa öncelikpratik yapıp sonra kursa gitmemn en mantıklısı olur. neden sabırlı dedim çünkü çevremizde görüyoruz bazı öküzleri insana araba kullanmasını öğretiyor fakat bağırarak çağırarak yapıyorlar. araba sürecek kişiye davranış önemli
52 YorumlaO değilde ehliyeti falan düşünemedim resmi görünce dişim kitlendi :D Spor yapıyor musun? :*
Ehliyet kursunun amacı sana araba öğretmek ama panik yapmamak için daha başarılı olabilmem için trafiğe kapalı alanlarda pratik yapmalısın. :)02 Yorumla
+1 yılbu halinle gidersen yeterli haliyle ilgilenirler
hatta öyle bir ilgilenirler ki
rally lere bile katılırsın
dfghjkl D:
ama karı ögretmene rastladın mı hiç ögretmez bide karının kıskanclıgını çekersin hjkl :D01 Yorumla
+1 yılbencw araba surmeyi ogrwn ole git ben arabayla gittim :D 5 dk sonra arabafan indirdiler gectin dediler :) onemli olan direksyon sinavindan bahsedoorm arabaya oturur oturmaz yalandan koltugunu ayarla yalandanda olsa yap sana goreyse bile aynalarimi kontrol et kesin dikiz aynani duzelt yan aynalarini kesin olarak kontrol et kemerini tak seni konusturrlar bana bakarmisin felan diye sasirtirlar sakin arkana donup bakma araba suruyorum su anfa felan gibi cvplar ver
10 YorumlaArabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazılı sınavını geçtikten sonraki 10 gün içersinde, Ailenizden herhangi birinin arabasıyla pratik kalkışları falan öğrenebilirsin zaten tam anlamıyla öğrenmen zaman alacaktır, yalnız hiç birşey bilmiyorken direksiyon sınavına girmenin hiçbir anlamı yok, bütün emeklerin boşa gider.
10 YorumlaArabalar konusunda 2,1b cevap paylaştı. sana öğretecek olan kişi orada öğretecekler gibi öğretirse bence gitmeden önce pratik yapmanda zarar yok hatta yarar var ;)
çok pratik çabuk öğrenmeni sağlar araba kullanma konusunda ;)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen böyle gidersen iyi öğretirler merak etme sen:) Çevrendekilerden bence bir an önce uzaklaşmalısın. Çünkü önceden öğrendiğinde zaten kafan rahat olur kursta da rahat edersin. Mesela ben hiç derse gitmemiştim. Bir kere kayıtta gittim. Bir kere kendimi gösterdim. Sonra sınava. Olay budur.
30 Yorumlaorda ogrenırsın merak etme ogretmelerı ıcın para verıyosun zaten. tek sorun sınavına 2-3 gun kala full araba kullan
10 Yorumlanerede yaşıyorsun yok mu bilen çevrende sana öğretecek birisi ?
04 Yorumla
+1 yılNe sacma bir konu bu zaten ehliyet almak araba kullanmak icin deilmi bayan? ehliyete yazıldıgınızda adamlar ilk herşeyi ogretiyor sonra ehliyet alıyorsun
01 Yorumlayok gitmeden ogren veya git ogren fark etmiyor kafa karıştıracak bir şey yok araba kullanmak cok cok cok cok kolay, git ehliyete 10 saat direksiyon dersi al ilk 2 saatlik derside öğrenirsin cok kolay
06 YorumlaSıkıntı yapma zaten öğrenmek icin kursa gitceksin. Öğretir onlar
01 Yorumla- Arabalar konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılKursa gitmene gerek yok sana öğretebilirim garantili.
00 Yorumla kesinlikle kafana takma orda rahat rahat öğrenirsin, olmadı ben öğretirim :)
00 YorumlaArabalar konusunda 332 cevap paylaştı. Bence öğren çok faydalı olur ben 12 yaşımdan beri araba kullanıyorum ehliyet alırken çok faydasını gördüm
02 YorumlaAraba kullanmakta zor bişey yok bunu sadece siz kızlar gözünüzde çok büyütüyorsunuz ondan zor oluyor. Ben ilk direksiyon başına geçtiğimde hemen kullandım sıkıntı çıkmadı sadece süren birini iyi gözlemle zaten öğrenirsin.
00 Yorumlaehliyet almadan önce araba kullanmayı bilmemen normal değil mi zaten.
anne karnında öğrenmiş birini göstersene?01 Yorumlaöğrenmek ıcın gıdıyon zatn:D zamanla 10 numraya surersn:D
01 Yorumla
+1 yılüzülme ehliyet alan bayanların hiçbiri bilmiyor kullanmayı..
24 Yorumla- +1 yıl
en azından park ediyo oda büyük başarı :D
- +1 yıl
Masallah cok iyi.. annenin izinden gitme sakin:)
Orada sadece sinavi gecmeyi ogretiyorlar (direksiyon sinavi). Araba kullanmayi degil.
12 Yorumla- Arabalar konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle çok seksisin araban varsa kendinn ögrenebillirsin maunel vitesse sana anlatabilirim ypabilirsin
05 Yorumla- +1 yıl
otamatikse kolay :D
- +1 yıl
d ye düz gidior attınmı gaz fren var gaza bastınmı kalkıyor frene bastınmı duruyor park için p var r geri dönüş aynanı kontrel ecen kemerini takcan sagına soluna bakcan yolda alıştırma yap
- +1 yıl
ÖNEMLİ DEGİLDE ABAZALIK GİBİ ANALAMDA VUCUDUN ÇOK GÜZEL :d
babana söyle eve dreksiyon ve vites takımı alsın pc ye bağla gta oyna :D
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılProfil fotondaki gibi gidersen büyük ihtimal ile 100 alır çıkarsın. Hatta demem o ki direksiyon hocan hafta içi bedava ders bile verebilir. Hadi gene iyisin :D Dişiliğini kullan dişiliğini... Arabayı bile üstüne yaptırırsın valla :D
00 YorumlaEtrafinda yasitin olan birilerine rica et sana ogretsinler fakat sabirli birisini bul ve mumkunse soylediklerini yadırgamiyacagin birisi olsun..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhoca arabayı çalıştır dediğinde öyle kalmamak için birazda olsa birşeyler öğrenmen lazım
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen zaten anlamışşın canım umarım alırsın ehliyetini lütfen iyi kullan arabayı tamam :)
koltuk ayarı yapmadan araba kullanma vucudunn şeklini bozarsa yazık olur)))
00 YorumlaBende 4 yıllık ehliyet var bende bilmiyorum bir eksiklik değil metrobüs var otobüs var
00 YorumlaHeyecan yapma alışırsın yanlış birşey yaptığında pedalları karıştırma kötü olur
00 YorumlaSana araba sürmesini öğretirim 3 günde İstanbul trafiğine çıkarsın
00 Yorumla
+1 yılKanka boş bir arazide ogrenmelisin baban veya tanidigin ile ogrenisrsin ama istegince olcak biraz
00 YorumlaÇevren haklı sıfırdan öğrenirsen tam doğru öğrenirsin
00 Yorumlaorda bişey öğrettikleri yokki sen prattik yapmaya bakma zorlanmassın
01 YorumlaArabalar konusunda 656 cevap paylaştı. Öğretecek varsa hemen öğren tecrüben olsun ist araba kullanmak çocuk oyuncağı değil
00 YorumlaOrda 2 hafta kurs alıyon senin kabiliyetine bağlı diyim öğrenemem diyosan biha parayla kurs al
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerak etme öğretirler sen bu fotodaki taytlı halinle git süper öğretirler :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ehliyet hocası olsam seni her türlü geçirirdim kanka :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ehlıyetı kazanda kendi arabanla ögrenırsın yılbasına kadar al kanun değişcek felan dıyolar
00 Yorumlaİlkokula giderken sanki okuma yazma biliyodun :DD
12 Yorumla
+1 yılorda öğretiyorlar sıkıntı yapma
12 Yorumla- +1 yıl
ben kursa kayıt oldumdu gitmedimdi :D verdikleri kitaba çalıştımdı sonra işte direksiyon dersleri başladıydı onlara katıldımdı sonra sınavlar oldu aldıktı ehliyeti :D 8 sene olmuş be ehliyet alalı:D
gerek yok orada öğrenirsin
00 Yorumla
+1 yılÖğretirler orası onun için var 😄
01 Yorumla- Arabalar konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOrda öğrenmen daha mantıklı.
00 Yorumla 3 derste öğrenirsin merak etme
01 YorumlaArabalar konusunda 508 cevap paylaştı. bir canavar daha doğuyo :D
00 Yorumlaönceden az biraz direksiyon başına geçseydin keşke
01 Yorumlaönemlı olan zaten arabayı kullanabılmek :D
02 YorumlaÖğrenmek için gidiyorsun zaten !
01 YorumlaSoforun oluyum yavlum :D
01 Yorumla
+1 yılgüzel soru kızzzz :D takipteyim :D
01 Yorumla
+1 yılBence hic alma kardesim ehliyet :-)
03 Yorumla- +1 yıl
Lazim da hatunlar trafikte canavar oluyor :-)
+1 yılGel ben öğretiyim sana 😜
02 Yorumla- +1 yıl
Bütün olay debriyajda neyse sen gelince anlatirim 😁😜
+1 yılbaştan sona yardım ederler bayan sıkma canını sen
02 Yorumla- +1 yıl
umarım kazanırsn iyi dıleklerm senınle.
+1 yılBen sıfırdan gittim iyidi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılehliyete niye gidiliyor sana anlatmadılar mı?
02 YorumlaOhhaa
Sok oldum16 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖğrenme kafan karışır. :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDeli misin o ne demek öyle ya bikaç bişey öğren rahat edersin. :)
Vura vura öğrenirsin:)
00 YorumlaÖnce vitesi tutmayı ögrencem :))
00 YorumlaArabalar konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bızım usakları yollım Öğretsın sana kanks
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılarabalarda insan kullanamıyo zaten sıkma canını :)
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar