Uzun sap olmasını istiyorum
Saz çalmayı bilenler, ilgilenenler bakabilir mi?
Uzun sap olmasını istiyorum
Henüz yeni başlayacağım, hiç deneyimim yok ve bunu almak istiyorum. Başlangıç için uygun mudur?
Ve en kolay şekilde evde nasıl öğrenebilirim, hangi kanalları takip etmem gerekiyor?
Sap uzerine nota isimlerini etiket ile yazar isen faydasını görürsün ben 23 den sonra kendim öğrendim kulak dolgunluğun iyi ise yani diydigin sesi sap üzerinde kolayca bulabiliyor isen öğrenebilirsin
Tebrik ederim 🌸Evet müzik kulağım iyi kendi kendime piyano öğrendim, nota isimlerini yazarım teşekkür ederim peki başlangıç için önerebileceğiniz uzun sap saz var mı acaba 🙂
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ☺️
Teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için ☺️
Merhaba sevgili gencim! Saz çalmaya başlamak harika bir fikir, ruhuna iyi geleceğine eminim. 🎶 Başlangıç için her saz uygun olabilir yeter ki içinden gelerek başla. YouTube'da birçok başlangıç seviyesi dersi ve kanal bulabilirsin, temel tutuşları ve notaları öğrenmek için harikalar. Sabırla düzenli pratik yapmak çok önemli unutma. Kendine vakit ayırıp yeni bir yetenek kazanman hayatına zenginlik katacak. Bu yolculuğun tadını çıkar! 🌟 Her yeni beceri gibi saz da hayatına renk katacak bir öğrenme serüveni. Başarılar dilerim! 🎼
Cevap
5Cevap
Gitar var saz denemedim
Bana saz lazım ya 😓
Trendyolda buldum da hangisini alsam karar veremiyorum
Yaşıyormuş yaşam belirtisi bu jcjc
Ahwhahas yaşamaya çalışıyoruz işte böyle böyle
Saz yok ama gitar var djsj
Bize saz lazım be usta 🥲
Benimde vaar mesela şu an dinliyorum , neredesin sen..
Tamam bende onu diyorum zaten 😂
Çaykırın tezene
Sen kendi işine bak hele karanlık keçisi
😒
Ekstra hard bağlama
Ben Neşet Ertaş türkülerini çalmak istiyorum aslında bunun için de uzun sap önerdiler eğer öneriniz varsa link atabilir misiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?