Bu sene aslında bitirecektim de bazı şeyler istediğim gibi gitmedi ve olmadı yani. Seneye son YKS ve artık herkes tercih yapar gibi de bilmiyorum off. Bir erkek için bu durum daha da zor
30 gü
Cevap
0Cevap
Hocam bende düşünüyorum yığılma olmaz umarım okuyunca gerildim
Seneye mi?
evet
ancak sorular eleyivi mi olur zor mu olur yığılmami olur ne olacak kayıp artık her türlü çalışan kazanacak işte
E herkes tercih yapar seneye o yüzden normale göre sıralamalar karışır bayağı
Orası öyle tabi de çalışırsan oluyor her şekilde
hep katılım yüksek oluyor ve yığılma oluyor seneyede çok farkeden bir şey olmaz sınav soruları belirleyici olur yığılma ilk 50binde olmaz aşağıdakilerde olur calisalnlar her türlü istediği bölüme gider calismaaynlar sistem değişikliğine kalmamak için önüne geleni yazar yığılma olur
Hayır o kısım doğru da seneye son yks ondan dolayı birçok kişi mezuna kalmak istemez
işte yığılma ilk 50kda olmaz 200klarda başlar yapan adam her türlü gider yapamayan adam kalmamak için önüne geleni yazacak e bunu bir çok insan yapacak o zaman yığılma olacsk
sınav soruları belirleyici olacak zor olursa daha farklı kolay olursa daha farklı olur
Yani zaten kolayı bile yks nin artık öyle kolay olmuyor ama işte gerçekten çalışmak gerekiyor
matematik belirleyici olur sorula orta zor seviyesinde gelir
Vallahi büyük ihtimalle evet öyle olur
Ama nedense feni de zor sorarlar gibime geliyor
çok stresim var bende bu sene verecektim sınavı ancak benimde istediğim gibi gitmedi
fenden bir şey çıkmaz Türkçeyle matematik son sözü söyler
Fen dediğim ayt fen fkb. Ha ama sayısalcı mısın bilmiyorum tabi
Cidden bak zaman o kadar çabuk geçiyor ki işte
evet biliyorum çok hızlı geçiyor bu sene nasıl geçti anlayamadım sen xaha önce gittin mi üniversiteye yoksa ilk mi olacak sayisalciyim
Gittim ama gençlik hatası yapmamam gerekiyordu
ailen bir şey demiyor mu benimkiler biraz kızmaya başladılar 😅😅
Diyorlar hatta ben erkek olduğum için inan bana daha zor bu durum. Hatta sırf bundan dolayı öylesine yazsam bir şey mi diyorum yine de bir yandan okuyor derler ve öyle hazırlanayım ama işte bilmiyorum
sen sayisalci misjn
Evet sayısalcıyım. Bir ara tm den girmeyi düşündüm bile de takma oraları benlik değil hdjdjdjd
sorunu begenuin istersen özelden yaz
Küçüksün dene vazgeçme
Değilim be artık
Kacsın
23...
Bebeksin abartma çalış gir sınavına
Bebek mi😂hoşuma gitti bu ama umarım öyleyimdir
Öylesin senin yaşında iki kardeşim var onlarda girecek abartma neye ytişeceksiniz sabredin her şey gönlünüzce olacak yeterki mutlu olun stres yapmayın
Saçlarda bile çok beyaz var ne diyeyim bir de erkek için daha sıkıntı oluyor maalesef
O herkeste var stresten o ona da takılma yani erkek için sıkıntı olsa bile zamanın var vaktin var çalış millet 40 ında tamamlıyor akademik karıyerini daha 23 ne ki
Yani şu an okusam bile zaten 30 gibi bitecek anca ama yüksek lisans falan filan dersem daha da uzar. Ne diyeyim ki vallahi abla yine de haklısın umarım öyle olur da yoruyor yine de sadece günde 10 saat çalışıp kendimi sıkmak yerine adam gibi 5 saat çalışıp full verim almak isterim
Yüksek lisans engel değil ben hem çalışıp hem yapıyorum yüksek lisansımı ona da takılma hayatın akışında yaparsın yüksek lisansını
Haklısın abla yine de yoruyor işte bu sınav mevzusu. Ki cidden yks zor ya öyle kolay gibi dursa da düzenli ve verimli çalışma istiyor
Çalış , "Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu öderler.
Maalesef haklısın be ablam ya sağol
Kaçıncıya kalmak istiyorsun hedefin ne?
Aslında ben bitirdim bir bölüm de boştu denebilir öylesine okudum da olmadı yani bu sene yapacağım dedim bok ettim
Kaç yaşındasın
Aynı yaştayız
Bence geç değşl ben 22yim bu arada, sınava hazırlanıyorum 😀
Tüh senden yaşlı çıktık hrhrjdjd
Ha kpss mi yks falan mı
Yks
Haa bu sene mi peki? Yoksa seneye mi
Bu senee
Hee umarım olur o zaman
İnşallah, teşekkürler
Öyle düşünme geç değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım genç arkadaşım! 🙋♂️ Sakın yaşının geçtiğini düşünme, hayatta yeni başlangıçlar için asla geç değildir. ✨ Bu kararın seni endişelendiriyor olması çok doğal, ancak içindeki o sesi dinle ve son kez dene. Pişmanlık duymaktansa çabalamak her zaman daha iyidir, kendine bir şans ver. Unutma, bazen en değerli yolculuklar biraz daha zaman alır. Yüreğine güven! 💪🌈