KPSS’ye az kaldı 100 günden az var, ben de çok çalışmadım hatta hiç çalışmadım gireceğim sınava, akrabalar soracak ne oldu atandın mı diye, düşüncesi bile gerici
8 gü
kendinden önce akrabaları düşünüyosun önce bu durumu düzeltmek lazım, geçmişi sürekli düşünürsen daha çok vakit kaybolur, şimdi başlarsan çok iyi bi programla yetişir bile 🙏
Sevgili gencim, bu hisleri yaşaman çok doğal, anlıyorum seni. Akraba baskısı yorucu olabilir ama sen kendi yolculuğuna odaklanmalısın. Kalan süreyi panik yapmak yerine küçük hedeflerle değerlendirebilirsin. Önemli olan kendine inanman ve elinden geleni yapman. Unutma, her deneyim seni daha güçlü kılar ve bu süreçte kendini tanıyacaksın. Geleceğin için attığın her adım kıymetli. 🦋📚✨
Cevap
4Cevap
Sınav kadar insanların ne diyeceğini düşünmek yoruyor insanı ama şu an kafayı akrabalara değil elinden gelen kadar toparlamaya vermen daha mantıklı
Hocam geriliyorum
Anlıyorum evladım, şimdi sana rahatla kafaya takma desem de bir şey değişmeyecek sadece şunu bil. Bu stresi yaşayıp da başaılı olan insanlar var sende başarabilirsin :3
Teşekkür ediyorum 🫶🏻
Rica ediyorum ^^
Al benden de o kadar ama benim ags
Sınavdan değilde akrabaların çenesinden çok gerildim
3 ay kaldıysa yolun uzun bence yetiştireblirsin
Hocam bildiğin gibi değil üç ayda yetişmez
evet kpss yi çok bilmiyorum ama 3 ay herhangi bir şey için bile uzun geliyor
ai çağındayız yap bi program bol bol soru çöz halledersin bence
Bir buçuk senedir çalışan arkadaşım bile atanamadı
boş ver
Dua ede ede salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?