Türkçem ve sos iyi ama AYT yok, mat da yok. 2 yıllık okuyorum. Geçen sene 870 bin gibi bir şey yaptım, staj şeyine pek çalışmadım. Seneye OBP düzelecek, asıl hayalim olan hukuk için bir kez daha denemek istiyorum. Sizce olur mu
1 ay
Türkçem ve sos iyi ama AYT yok, mat da yok. 2 yıllık okuyorum. Geçen sene 870 bin gibi bir şey yaptım, staj şeyine pek çalışmadım. Seneye OBP düzelecek, asıl hayalim olan hukuk için bir kez daha denemek istiyorum. Sizce olur mu
Cevap
6Cevap
Kazanırsın tabi hatta eşit ağırlıktan derece daha kolay diyebilirim
Umarım ya
Deniyecem sonra sistem gidiyor hiç yapamam
Kız arkadaşım da senin gibiydi hayalleri vardı ikinci senesinde kazandı istiyorsan dene bence yoksa ömür boyu kahrolursun keşle yapsaydım diye
AA ne güzel pişman olmamak için deniyecem sağlam calirsam yaparım potansiyelimi biliyorum
Kesinlikle pes etme emeklerinin karşılığını alırsın inşallah
Sağol:)
Ben de arada düşünüyorum hukuk okusam mı diye ama Türkçe iyi ama sos yok nereden başlamalıyım sence
Mat varsa olur kanka sos yorum ya tekrar videolari ile bile olur mat ve Türkçe'den başla cografyadan haritaları iyi bil felsefe ve din kavram tarihte belli konulara calis yaparsın sosyu
Hepsini hallederim diyelim ama mat 😳 onu nasıl yeneceğim ya off kilit nokta mat sanırım
Evet matsiz çok zor ya
Allah yardımcımız olsun madem
Tabi ki neden olmasın
Neden hukuk istiyorsun
Benimki dengesiz ama ben memur olup okumayi düşünüyorum Ankara hukuk , Selçuk, Akdeniz, Süleyman Demirel vs
İstediğim yerler belli bı şehir değil belli unileri istiyorum
Onlarda yukarda yazdiklarim
Onu yaparım da mat sıkıntı bende
Bilmiyorum ya hukuk 30 binle almaya başladı benim istedi yerler 5,15 arası zaten
İstediğim bu ya hukuk eskisi gibi değil farkındayım ama ben kadınım zaten erkek olsam sıkıntılı bölüm ama evlensem azami para kazanan bile sorun olmaz
Doğru diyorsun da ilgimi çeken başka bı şey şu an ki bölümü sevmiyorum zaten
Sosyal hizmet
Olmaz sende o ışık yok sanki
Sende de yok belli ki
Ne mezunu olduğumu bilsen utanirdin bunu yazdığına
Neymis bu kadar kendini üstün gördüğüne göre
Soylemicem senin paylaşımına yorum yaptım fikrimi belirttim sadece daha fazlasına gerek yok bu bile çok
Hshshshss
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🌟 Hukuk hayalin çok değerli ve elbette sıfırdan başlamak mümkün. Senin Türkçe ve sosyal derslerde iyi olman büyük bir avantaj. Geçmişteki sıralaman önemli değil, asıl önemli olan şimdi ne yapacağın. Matematik ve AYT'yi planlı çalışmayla halledebilirsin. Kendine inan, düzenli ve istikrarlı bir programla hayallerine ulaşabilirsin. Unutma, azimle her kapı açılır! 🚀📚 Yolculuğunda doğru planlama ve disiplinle hedeflerine ulaşabileceğine inanıyorum. Başarı seninle!