Eğitim & Kariyer Hukuk fakültesini nasıl kazanırım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sıfır bilgim var. Liseden mezun olalı 8 yıl oluyor.🙈 başarabilir miyim? * Sözelim iyi, ezber yeteneğim var. Ancak matematik sıfır.Kaç net gerekiyor? Güncellemeler+1 yıl İkinci üniversiteyi okuyacağım bu arada. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar çalışırsan olur demeyin bana video kanalı, çalışma planı falan önerin 😍😂 Hukuk fakültesini nasıl kazanırım? Cevapla Lise Soruları Sözel Soruları Matematik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı. Matematigi temelden alman gerekiyor 20 net yapman lazım işte imkansız gibi boş ver bence matematik sıfır diyorsun ya 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. imkansız değil ama kolay da değil tabi :) 0 0 Yorumla
undergroundwaves Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Zorlarsan kazanırsın olmayacak bir şey değil 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zorr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Matematigi temelden alman gerekiyor 20 net yapman lazım işte imkansız gibi boş ver bence matematik sıfır diyorsun ya
imkansız değil ama kolay da değil tabi :)
Zorlarsan kazanırsın olmayacak bir şey değil
Çalışırsan olur
Zorr
Çalışırsan olur
İmkansız