yarı burslu veya hiç burssuzda olabilir.
Kaç k girmem gerekiyor ayrıca fiyatlar nedir yıllık bilgisi olan var mı?
yarı burslu veya hiç burssuzda olabilir.
Kaç k girmem gerekiyor ayrıca fiyatlar nedir yıllık bilgisi olan var mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostum bu bilgilere erisemeyip nasıl hukuk okuma isteği icine girebiliyorsun anlam veremiyorum. Araştırmacı olman lazım senin bu mesleği istiyorsan
baktımda siralamada 94 k falan yaziyor. fiyat bilgisine erisemedim iste
orada o bölümü okuyan birine erişim sağlanır en kolay yol olarak
haklisin reis
Zengin
yillik 100 k falan degilmi sanki?
bu zenginlikmi awk
Hayır ben çok fakirim sanırım. 100 k benim 2 yıllık eğitim masraflarımı karşılar tek başına.
bi yandan hukuk okuyup asgari ucretle calissan bile odersin yani buyuk para degil bence
Hukuk başlı başına okuması zor bir bölüm. Bir işe girersen ikisini beraber yürütmek çok zor olur. Devam zorunluluğu yok birçok hukuk fakültesinde ama derslere girmezsen de sınavlarda zorlanırsın.
babamın işletmesi var. 23 yasindayim 24 e girecem. bos bir bolum bitirdim adam akilli bir bolum okumak istiyorum. sence cokmu gec kaldim bunun icin?
daha tam calismalara baslamadim bile.
o bolumu kazansam bir sekilde devamini getiririm ben
Bence hiçbir şey için geç değil. Ben de sınava hazırlanıyorum ve hukuk istiyorum. Birçok hukuk okuyan hatta bitirmiş insanlarla tanıştım. Hepsi dediği şey bölümü gerçekten istemiyorsanız okumayın. Çünkü okuması kazanmasından zor bir bölüm. Hukuka çok ilgin yoksa yarıda falan da bırakabilirsin. Babanın işletmesi ne üzerine bilmiyorum ama onunla ilgili bir bölüm okuyup babanın işlerini devam ettirebilirsin. En azından gelecek vaat eden bir işe girişmiş olursun.
babamın işletmesi toptan mal alım ve satımı üzerine ayrıca şubelerimizde var. para yönünden sıkıntımız cidden yok. tek sıkıntı babam biraz har vurup harman savuruyor. kazancimiza guvenip bu yasa kadar duzgun bir bolum okumadim ve uni hayati yasayamadim. Allahtan tipim yasimi gostermiyor. su kalan surectede 100 k girebilirim diye dusunuyorum. benim amacim uni hayatini yasamak ve avukat bey denilmesi 😂
yoksa islerimin basinda dursam cidden kazancimiz cok iyi ama istemiyorum artik.
Anlıyorum. Özel üniversiteye girmek için çok bir sıralama istendiğini düşünmüyorum. Ama sen üni hayatımı yaşayım diyorsan belli başlı şehirlerde okumak istiyorsundur. Büyük şehirlerdeki özel ünilerin fiyatı daha fazla olabilir. Hatta sıralaması daha fazla da olabilir. 100e gireyim diyorsan biraz tyt çalış yaparsın.
ayt agirlikli calisacam cok bir temelim yok. kalan surecte ertelenme durumu olursa cok isime gelir birde bazi konular cikartildi zaten. sence 100 k girebilirmiyim?
Üzerinden uzun zaman geçtiği için alışman biraz zaman alır ama bu yıl bence basit soracaklar çok yığılma olabilir. O yüzden kesin girersin diyemiyorum
kafayi yiyecem ya çok geç kaldım gerçekten herşeye