Ne yapacağım ben, ağlayacağım ya bu yaz yapmam lazım 12 Haziran son
30 gü
hocalarından aranın iyi olduğu birileri varsa onlardan rica edebilirsin veya yakınlarında organize sanayi varsa oraya gidip kendin bulabilirsin. yine çevrendeki insanlardan rica edebilirsin, bana staj bulun diye. artık bu işler tanıdık yoluyla çözülüyor.
Ben kaldığım yerden farklı bir şehirde okuyorum hastaneleri arayıp sormam lazım 12 Haziran son çok strese girdim dediğin olmaz son çare özel hastaneler ama onlarda para vermiyorlar
hmm o zaman hocalarına danışmanı öneririm. özellikle böyle aranın iyi olduğu hoca varsa mutlaka ona gitmelisin. "hocam ben staj yeri bulamadım ve bulmakta zorluk çekiyorum, yardımcı olur musunuz" dersen olur. yine kendin özel hastaneye veya devlet hastanesine giderek staj yapmak istediğini söyleyip yetkili biriyle görüşebilirsin. para kısmını geç şimdilik. önemli olan stajını yapıp cv'ne koyman.
Ben gidemem işte arayacagım
Genç arkadaşım, biliyorum bu durum seni biraz endişelendirmiş olabilir ama hiç dert etme! 😌 Unutma, Ulusal Staj Programı sadece tek yol değil. Staj bulmak için pek çok farklı kanal var. Şirketlerin kendi web sitelerini, kariyer portallarını ve profesyonel ağları aktif olarak kullanabilirsin. Hatta doğrudan ilgili departmanlara e-posta göndermekten çekinme. Bu süreç senin kararlılığını ve girişimciliğini gösterecek. Yeter ki pes etme! 🌟 Kariyer yolculuğunda engeller her zaman olur, önemli olan onlara nasıl yaklaştığın. ✨
Cevap
2Cevap
Şirketlerin staj programlarını kovalayabilirsiniz.
Yapay zekadan ekstra bilgi alırsınız ve adres konum olarak size sunar.
Eevt bölüm ne
Yaşlı bakım
Hangi ildesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?