yani belediyede staj yaptım diyelim. benden memnun kaldılar. staj bittikten sonra belediyede çalışabilmem için teklif edebiliyolar mı?
yoksa kpss + mülakat falan bunlara girmek zorunlu mu?
yani belediyede staj yaptım diyelim. benden memnun kaldılar. staj bittikten sonra belediyede çalışabilmem için teklif edebiliyolar mı?
yoksa kpss + mülakat falan bunlara girmek zorunlu mu?
Hayır doğrudan 657 olarak alınmazsın. Fakat sözleşmeli alabilirler.
Belediye başkanının kadroya alma yetkisi de var fakat çok zor bir ihtimal diye düşünüyorum. Birebir başkanı tanıman lazım.
Belediye = Siyaset, adamcılıktır.
Diğer bir şeyde memnun kalma diye bir şey olmaz. Stajersen sana zaten boş işler yaptırırlar. Git özel sektörde yap sonra stajını.
siyaset ve kamu yönetimi okuyorum. benim için özel sektör bi şey anlam etmiyor.
Peki sözleşmeyi uzatabiliyor mu belediye?
Adamını bulursan daire başkanı bile olursun. Tahsilin önemi yok belediyede.
Selam, hala burada misin
@tatlisbirkedi_ bana mı dedin?
Evet, şimdi ben siyaset bilimi ve uluslararasi ilişkiler bölümünü çok istiyordum ve kazandım, ondan öncede lisede muhasebe okuyodum ve stajı buyuksehir belediyesinde yaptım, bunun bi artısı olur mu bu bölümde?
@tatlisbirkedi_ Belediyeye işe girme açısından mı soruyorsun? Tanıdığın varsa girersin bölümünle pek alakası yok.
@tatlisbirkedi_ ben şu an belediyede staj yapıyorum. Masa başında çalışanların hiç biri siyaset okumamış. Kimyager var , harita müh okumuşu var falan filan karışık buralar anlamak güç
Hayır belediyeye ise girmek için söylemiyorum ama, sayistay, veya kpss mulakatlarindan geçmek için belediyede staj yapmanın bi artısı olur mu onu merak ediyorum
@tatlisbirkedi_ onu bilmiyorum bilader. Ben senin icin staj bittikten sonra sayıştaya başvuru yapayım.
belediyede staj yaptiğımı söylediğimde artisı olursa geri buraya dönüş yaparım
@tatlisbirkedi_ Mülakat komisyonun belediyeyle gönül ilişkisi yoksa %99 hiçbir artısı olmaz. Eğer mülakatta aranılan özel bir yetenek varsa ve bunun stajda örneğini yaptıysan belki.
Fakat belediye siyasetle yönetilen bir kurum. Arge yapmıyor, ürün tasarlamıyor. Zaten stajda çay ve evrak getir götür işi dışında pek bir iş yaptırılacağını da zannetmiyorum.
Cevap
1Cevap
Kadrolu olabilmen için kpss mülakat şart
benim bildiğim isterlerse devam edebiliyorsun
Sanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?