Matematik öğretmeniyim KPSS'ye hazırlanıyorum ancak hiç içimden gelmiyor, eğitimde getirdiler şimdi çok şansım yok ancak içimde kalmasın diye denemek de istiyorum, çalışma hevesim nasıl gelir
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle bu ruh halinden çıkın hiçbir şey için dünyanın sonu değil ve hiçbir şey sizden değerli değil kendini geliştirip Avrupa'da öğretmen olan insanlar da var sınava hazırlanın umut ve hayaliniz olsun ama b ve c seçeneğiniz de olsun baktınız sınav olmadı özel sektörde işe girin para biriktirin dil öğrenin akademisyen olmaya da bakın çok yönlü profesyonel olun yani
Çok yoruldum artık çok kafamı da toparlayamıyorum
Kendinize acımasız davranmayın yorulduysanız dinlenin bir şehir turu falan yapın kendinizi iyi hissedin
Gelmez :D Ders çalışmak çok sıkıcı bir şey. Bir matematik öğretmeni olarak dil bilgisi tarih coğrafya çalışıp asla bilmek istemediğin bilgileri zorla kafana sokmaya çalıştığın için zihnin her sağlıklı insan zihni gibi bu eziyetten kaçmaya çalışıyor
Gerçekten öyle çok zordayım
Normal ama senin sorunun değil çok içselleştirme. Dünyayı sen yönetmiyorsan, eğitim sistemini sen yaratmadıysan, insanlara zarar veren şeylerin varlığından sen sorumlu değilsen, sadece kendini kurtarmaya bak. Ben de girdim KPSS'ye ilk senemde de atandım. 3 yıl çalışıp istifa ettim. Dünya o kadar küçük bir yer değil çünkü :D
Bölüm neydi
Ben de üç senedir giriyorum yapamıyorum 🥲
Canım genç arkadaşım, KPSS hazırlığı zorlu bir süreç, hevesinin kaçması çok doğal bir durum. 😔 Ama içindeki o "içimde kalmasın" isteği çok değerli, pes etme motivasyonun en güçlü kaynağı bu olabilir! Belki küçük, ulaşılabilir hedeflerle başlayıp kendine minik ödüller koyabilirsin. 🎁 Unutma, önemli olan devam etme cesaretin. Kendine bu şansı ver ve o enerjinin tekrar geldiğini göreceksin. Yolun açık olsun! 💪✨
Cevap
3Cevap
Ben çalışmayınca kendime ihanet ediyormuşum gibi geliyor
Başaracağına inanman gerekir. Yoksa olmaz.
dene bi bak zarar gelmez
Atanmak. İçin değilde düz memurluk. İçin dene
Çalışmaya devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?