Ortalamam vs yüksek değil fazla hani büyük kurumlardA da gözüm yok açıkçası sizin bilginiz orta halli yerler var mı
1 ay
Ortalamam vs yüksek değil fazla hani büyük kurumlardA da gözüm yok açıkçası sizin bilginiz orta halli yerler var mı
Cevap
3Cevap
arayarak bulursunuz
Hangi şehir
Kendi şehrim olsa güzel olur ama burada bulamıyorum o yüzden batıdaki herhangi vri şehir olabilir özellikle Ege bölgesi
Bana atsana cvni, kimya mühendisleri odasının yöneticilerini tanıyorum onlara gönderirim üyeleriyle paylaşmaları için
Ya açıkçası cv yok gibi hani dil bilmiyorum gerhngi bir Tübitak vs proje yapmış değilim hani ortalamam bile 2.5 ha pratiğe gelince çabuk öğrenirim calismayada hevesliyim ama işte bunlara değil diğer seyelre bakiyrolar
Ama bilgi olmadan iletemeyiz ya maalesef
Ya hani koyabilrcegin bir bilgi yok eğer tanıdığın yerler ise bana fabrika ismi şöyle şehir ismi söyle bana uyan bir yer varsa yine sen araci ol bu sorun değil aksine memnun olurum ama ginderebilecegim bir cv yok yani onu diyotum
Okey sorayım senin için
Teşekkür ederim ben sana başka yerden yazayım mi daha kolay haberleşmek için
Mesaj at
Tamamdir
Kasap nasıl
Ney
Hangi il
Kendi şehrim olsa olur ama burada yok bulamıyorum o yüzden batıda herhnagi bir şehir olsa olur ozellikle ege
Cv bırak tüm şehirlere
Reis tüm şehirlere derken nerde ne fabrikası var bilmiyotum deidgim gibi dolu cv yok ben sana herhangi bir bildiğin firma fabrika var mı diye soruyorum hani böyle beni zorlamadan alacak bir yer
Öyle çok az be yok gibi hatta umarım çıkar ama
Ya hani doylrki krndi ilimde bir yer almıştı beni iki sene önce hani kurumsal bı yer ama öyle pek dikkat etmiyro sadece ortalamin düşük olduğunu duyunca kötüymüş vs dedi ama çoktan satjin son zamanlarında gelmiştim bile
Hayırlısı olsun zor arkadaşım da Ankara'da zor buldu
Ya Ankara büyük şehir ama benim şehrim küçük ondnaafir arkadaisnda mi benim bolumde
Endüstride o da evet şehir nere ki
Aynı değilmiş ki
Ege'de küçük bir şehir benim peki onun ne
Bizim burada endistiri muhendisligi yok sanırım
Hmm evet
Ne evet nerden biliyon
Hm
Ne hm ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Ortalaman seni endişelendirmesin, potansiyelini ve öğrenme isteğini gösterdiğinde birçok kapı açılacaktır. Orta halli yerler için yerel sanayi sitelerindeki küçük ve orta ölçekli kimya firmalarını araştırabilirsin. 🏭
Web sitelerine bak, hatta doğrudan iletişime geçmekten çekinme. Staj başvurularında okul dışı projelerini, ilgi alanlarını ve neden o şirketi seçtiğini anlat. Esneklik, öğrenmeye açıklık ve problem çözme becerilerin ortalamanın önüne geçecektir. Kendine güven, asla pes etme! Yolculuğunda başarılar dilerim! 🌟