Arkadaşlar sizce ailem burada haklı mı?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi pazarlar diliyorum ben 21 yaşında bir erkeğim şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum bu yıl sınava 4. girişim olacak çalışıyorum ama şu ana kadar iyi bir bölüm kazanamadım çünkü matematiğim zayıf olduğu için iyi bölümler gelmiyor şimdi benim ailem özellikle de annem beni okumak konusunda bildim bileli sürekli başkalarıyla kıyaslar mesela bu sabah kahvaltı yaparken televizyonda bir programa 40 yaşlarında bir adam katılmıştı hayatından bahsediyordu sonra konu okumaya geldi adam sınıf öğretmeniymiş ve ilk atandığı zaman kaç yıl Van Saray ilçesinin bir köyünde öğretmenlik yapmış annem bunu duyunca bana bak oğlum görüyor musun bu adam bunca yıl tek başına dağ başında bir köyde öğretmenlik yapmış demek ki bir insanda akıl olunca nerede olursa olsun hayatını idame ettiriyor dedi neyse dedim anneme bir şey demedim ama sadece bu değil mesela benim babamın dayı tarafı köylü tüm çocukları şu an devlette çalışıyor ya memurlar ya askerler ya da polisler ya da öğretmenler annem sürekli bunu da bana söyler bak bunlar köylü ama şu an durumları iyi devlette çalışıyorlar falan bir de bazen televizyonda programlarda meslek sahibi insanlar çıkıp hayatlarını anlatınca nerede okumuş ne okumuş falan annem sürekli bana oğlum bak bu insan ne kadar akıllı bu bölümü okumuş bak ne kadar dilli falan der. Arkadaşlar sizce ailem burada haklı mı?

Arkadaşlar sizce ailem burada haklı mı?