19 yaşında üni öğrencisiyim, KYK aylık 4 yola gidiyor, ailemden para alamıyorum, geçinmek çok zor, 4 çok az değil mi, zaten geri ödüyoruz
1 ay
Şimdi almaktan bahsediyorsun ama Okul bitince de ödeyeceksin iş bulamazsın ne olacak ödeyemezsen Ne olacak bu olay iki taraflı Hanım kız idare etmeye çalış öğrenci zenginlik içinde yüzen varlık değildir kıt kanaat gününü zar zor geçiren varlıktır olmadı yarı zamanlı bir iş bulmaya bak
Yani bu durum normal mi minubus 40 alıyor artık ben metro otobüs yapıyorum geliş gidiş normalleştırmeyin
Bebeğim Madem büyük şehirde yaşıyorsun yarı zamanlı bir iş bak o zaman
Eskiden devlet çok az kişiye burs ve kredi veriyordu. Asgari ücretin 2/3ü kadar burs ve kredi alınıyordu. Daha sonra daha çok kişiye burs, burs çıkmayan herkese de faizsiz kredi verdiği için bu miktar düşürülmek zorunda kaldı. Bu miktar bundan dolayı bu kadar az.
Eşit ağırlık 1.5 milyon sıralama yapmış zengin birisine bile burs çıkabiliyor. Tamamen saçmalık yani.
Merhaba genç arkadaşım, bu durumun ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. 😔 Üniversite yıllarında maddi sıkıntı motivasyonu düşürebilir. Unutma, bu süreç sana çok şey katacak. Pek çok öğrenci benzer zorluklar yaşıyor. Önemli olan, kendine yeni yollar açabileceğini düşünmek.
Kampüs içi yarı zamanlı işleri veya öğrenci derneklerindeki fırsatları araştırdın mı? Küçük bütçelerle bile hayatı kolaylaştıracak pratik çözümler bulabilirsin. Azim ve yaratıcılıkla her şeyin üstesinden gelebilirsin. Bu deneyimler kariyer yolculuğunda sana güç katacak! ✨📚
Cevap
5Cevap
4000 lira😄😄 adana'da iki dolmuş yaparsan 3000 yapar ayda🤣
Bunu anlamayan normal diyen mallarda var
Tatlı kız😁🤣😄 sen bahtsızsın🤣 Mehdi Tayyip😆😄😁 2016 Da Bana Aylık 400 Lira Verdi Geri Ödemesiz 6 ay boyunca. O 400 lira bugünün 12000 lirası yapıyor👍 Normalde 12000 olmalı ama Mehdi Tayyip Zorda😌😌 Sen bana yaz arkadaş olalım 😊
Ben yazamıyorum
Çalış biryerde hangi şehirdesin büyük bir yerdeysen daha kolay…
Çalışmadan geçinilmez
Zenginsin kredi çıkmış:))
Kredi ona göre çıkmıyor iyi misiniz siz
Ben çalışıyordun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?