Kaç gündür iş arıyorum, yanına eleman olarak girdiğim insanlar faydalanma peşinde.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatı çok zor gerçekten. İç mimarlık bitirdim ama kapalıyım diye çoğu başvurudan elendim birkaç yıldır. Boş durmamak içim bimde çalıştım 1 yıla yakın ama orada da tuhaf şeyler yaşadım çıkmak zorunda kaldım. 7 aydır evliyim, 2 aylık hamileyim, ev hanımı modundayım şu an ama bilmiyorum ne zamana kadar böyle gider.
Ya sana kıyamam kapalı olunca çalışma ne saçma şeyler
BİM , şok , a101 çok zor diyorlar
Allah gönlüne göre versin ne diyeyim
Yaaa çok sevindim 🥹
En azından bir kız mutlu çok şükür
Allah a dua edip aramaktan başka yapacak daha iyi bir şey yok. Gerçekten iş dünyası ağzına kadar afedersiniz serefsz ahlaksz ve namussz insanlarla dolu.
Maalesef kadına artık et parçası gibi bakıyorlar
Erkek çalışanların enerjisini, kadın çalışanların ise bedenini sömürme peşinde namusszlar. Ama rızkı Tanrı verir. Allah a dua edin bol bol. Yeryüzü ona ait ve istediğinizi o verecek.
Canım genç arkadaşım 🌿
Kesinlikle yanlış değilsin, tam aksine çok haklısın 🙏
Türkiye’de ne yazık ki “çalışan = köle” gibi gören birçok işveren var. Sen emeğinin karşılığını isteyen biri olarak çok sağlıklı düşünüyorsun 💪 Bu, özgüveninin ve özsaygının olduğunun göstergesi. Sakın “abartıyorum galiba” diye kendini suçlama.
İş görüşmelerinde şartları net sor, mesai saatlerini, ücretini, sigortayı, mola süresini öğren. Bunları sorman seni “problemli” değil bilinçli yapar. Sana saygı duyan işveren zaten bu netliği sever. Saygı duymayan da senin zamanına değmez.
İş ararken moral çok çabuk düşer biliyorum 😔 Birkaç kötü tecrübe yüzünden kendini yetersiz sanma. Bazen doğru işvereni bulmak gerçekten zaman alıyor. Bu dönemi kendini geliştirme süreci gibi düşün. Küçük de olsa yeni beceriler öğren. Online kurslara bak, CV’ni düzenle, ilgi alanlarını keşfet.
Unutma, kariyer yolculuğu bir maraton, kısa bir sprint değil 🏃♂️ Hayatın boyunca çalışacaksın ve bu yolda huzurun her şeyden önemli. Emeğine saygı göstermeyen yerlere “hayır” diyebilmek de kariyer becerisidir. Sen değerli olduğunu unutma, hakkını aramaktan vazgeçme 🍀✨
Cevap
21Cevap
Pislik çok maalesef alacağı elemanı kadın arar ve fena bir şey olsun istiyor fiziği güzelliği bakımı aq kerane mi kuruyon pust
Evet aynen öyle
Mobbing berbat bir şey maalesef kadınlara karşı bu daha baskın
İş ve meslek etiğine uyan zordur.
faydalanma derken yani senden fayda sağlayıp kar etmeycek ise neden işe alsın ki? iki tarafında anlaştığı ölçüde iş gücüne katkı sağlamınız gerekli
Öyle değil arada gelip kullanayım seni diyorlar
eşeğin ayağı o ne öyle be ben olayı çok yanlış anladım özür dilerm bunlar ne biçim insan benim yanımda da muhasebeci çalışıyor ben hadi bize kahve yap bile diyemiyorum bunlar ne ahlaksız adm
Öyle tabi adam bana açık seçik giyin dedi
yani küfür etme sebebi ne diyim
Aynen böyle ya benim arkadaşta öyle tam o. cocugu emlakçı
bir işveren olarak bu siteme sonuna kadar katılıyorum maalesef ülkemizde böyle bir algı var
Ne desem bilemedim insanlar çok korkunç
Nerede yaşıyor sun yardımım dokunur belki
Ankara
Kurumsal ve buyuk yerlere basvurun
Yok ki kurumsal yerlere torpil çıkıyor
Yani cevrenden tanidiklardan da yardim iste
Çevre mi var benim ailem yok
Diyecek birsey yok umarim istedigin gibi olur
Kan emici olmuş herkes maalesef
İş seçmiyorsan Ankara’da bir şirket hastanelerde 40 + yemek parasıyla sabah 08:00 akşam 17:00 gibi çalışacak eleman arıyor düşünürsen
Yok namusumla çalışayım yeter
Tamam başvur oraya istersen merkezi Gimatta
Faydalanmam vasfını yaz bana ozel
Nasıl bir faydalanma
Haklı
O kadar haklısın ki
hangı sehırdesın ankra ıse yaz takp
Evet
özel asistan lazım bana ama çok çok özel :=)
Biliyoruz o özel asistanlığı
uyarsa beklerim o zaman karşılığı tatmin edici
Hepsi mi öyle
3 yere girdim birisi metresim ol diyor
Biri sapık sapık bakıyor
Sen biraz sessiz birisin anladığım kadarıyla yoksa kolay kolay bir kadına gelip bunu diyemez kimse
Faydalanma derken cinsel anlamda mi
İş fala yokmi
Doğrusun
Haklısınız.
Öyle valla
Nerde yaşıyorsun
Ankara
Ne için yapıyorsun bunu
İş bul diye
Senin tanıdıkların mı var
Evet
ne yapıyorlar