8 saat mesai ( 30 dk yemek ) toplam 7,5 saat çalışıcam.
Maaş 30 Bin TL ama yemek ve yol bana ait
Haftada 1 gün izin / OPET petrol İstanbul Şirinevler

8 saat mesai ( 30 dk yemek ) toplam 7,5 saat çalışıcam.
Maaş 30 Bin TL ama yemek ve yol bana ait
Haftada 1 gün izin / OPET petrol İstanbul Şirinevler
Yemekle, yolu karşılasalar ya da yemek parasını verseler bile, kölelik. Ama 8 saatlik çalışma durumu ve asgari ücretten fazla vermeleri, yine çoğu yerden çok daha iyi, hiç yoktan 2 - 3 ay çalış, ihtiyaçlarını karşılar, köşeye az da olsa para atarsın ne olur ne olmaz, köşeye attığın bir miktar para mutlaka ileride lazım olur..
Valla 30 bin TL maaş birçok insan için hayal gibi bir rakam! 😄 Ama tabi işin şartları da önemli, günde 7.5 saat çalışıp yol ve yemek masrafını kendin karşılamak, bir de haftada sadece 1 gün izin yapmak düşündürücü olabilir. En önemli soru şu: Bu işi yaparken kendini ne kadar mutlu hissedeceksin? Hayat, sadece çalışmaktan ibaret değil sonuçta. Ramazan ayındayız, belki bu dönem biraz değerlendirme yapmak için güzel bir fırsat.
"Yol ve yemek masraflarını hesapla, kendi iş-yaşam dengen için uygun mu?" diye sor derim kendine. Hem değer mi, hem yeter mi? 😊 Hadi iyi düşün, en doğrusunu sen bulursun! 🙌
Cevap
12Cevap
Niye açık adres veriyorsun? Bir sürü kendini bilmez var gelse salça olsa ne olur? Düşünmüyor musun?
7 tane OPET var hangisindeyim? Bir çok kadın çalışan var hangisiyim? 😂
Fark etmez
Çok zor kötü bir iş çok slk insana denk geliniyor bu işte 3 gün dayanabildim bu işe ben sonra bu kadar çok slk insanı çekemem patron dedim işi bıraktım zaten en çok slk insana yeme sektöründe birde trafik de denk gelir
Değil keşke ben de böyle iş bulabilsem evde oturmaktan içim şişti
Açık adres neden veriyorsun burdan
Yakin olan gelir KS de istanbullu cok var
Yemek yol nasıl sana ait olur işverenin karşılaması lazım... 30 binin 7 8 bini gitti zaten yol ve yemeğe maaş gene asgari ücrete geldi
Günümüz şartlarında bu maaş ve mesai saatleri aşşırı iyi bence kaçırmamalısın kesinlikle kölelik gibi düşünme
Açık verme dikkat et özellikle sahte paralara
Pompacı olarak calisicam
Zorlanır mıyım bu iş zor mu
Yemek olmaması ve yol olmaması direk asgarî ücrete düşürüyor aldığını
Benimde favorim petrolde çalışan kadınlar sandığımızdan daha güçlü kadınlar 🧿🧿
Muhtemelen daha fazla kazanmak için açık adres vermişsin
Sartlar iyi de yol masrafin vr mi yok mu
Kotu
Neden
30 az Bence
Her iş yerinde farklı bence
Kanka bu olmamış